Українська Манітоба
-
Слушне питання! Додам до допису: online.mfa.gov.ua/application
-
Ще додам, що я кілька тижнів марно намагалася додзвонитися до консульства. Слухавку, на жаль, ніхто не брав. Від відчаю додзвонилася на київську лінію МЗС України (з другого гудка! о їхній 7:30 вечора), але, на жаль, звідти вони не можуть ані на прийом записати, ані підтвердити вже здійснений запис онлайн. Зате повідомили, що термін відповіді на звернення електронним листом — 15 днів для невідкладних питань і 30 днів для звичайних. Тобто наше консульство у Торонто при всій завантаженості відповідає просто дуже-дуже швидко, за що їм величезна подяка.
-
Потім такі безкоштовні бігають по групам шукаючи кому потрібен джун веб девелопер. І нормальної бази з розумінням основ в них нема. Звичайно, якщо вже є досвід, то на освіту ніхто не дивиться. Але якщо досвіду нема, то без освіти ви першу роботу будете роками шукати.
-
Це як кому. Я про те , що у нас є така ідея поставити собі помітку зроблено і закінчити університет. Потім з тими університетами бігають такі розумні, бо на звичайну роботу вже не піде чи апрентіс до спеціаліста, бо він\вона же з вищою освітою. Ходять нещасні та неоцінені, їздять по всіх країнах шукають щастя... Роботу по спеціальності 🙈
-
Залежить багато чого
-
Бо ніхто їх не розвиває
-
Навички мають значення. Не важливо як ти їх отримаєш
-
Мені чомусь так не здається
-
Доброго вечора, файнi панi. В мене залишилось 3 пачки вiдомих вiтамiнiв Pantogar (Пантогар вiд випадiння волосся та для змiцнення ногтей). Пачка на 90 пiгулок (мiсяць прийому) коштуе 75 CAD. Звертайтесь, на питання вiдповiм.
-
скажіть, будь ласка, щоб тут піти на apprentice до електрика чи сантехніка треба якісь сертифікати чи типу того?
-
Є дуже багато професій , дуже важливих , в яких без освіти , вас не візьмуть . То як ви навички лікаря , чи психолога здобудете ? Чи інженера в авіабудівній галузі , чи біолога ? Те що ви можете ремонтами заробляти гарно, так , але ж не всім хочеться двері встановлювати , та підлогу стелити , чи щось суміжне . Освіта важлива ,як не крути .