Українська Манітоба
-
Привіт Куди краще всього поїхати на вихідні з сім’єю +- 4 год їзди? За Кенору дивлюся, можливо ще є місця?
-
Falcon lake, clear lake, west hawk lake - одні з найкращих місць для сімейноно відпочинку
-
Роблю футболки на замовлення. Сьогодні зробив ось ці.
-
В Торонто 🥺🥺🥺
-
Ми рік сумарно в канаді. І скажу вам після року легше, коли вже завязуєш себе до провінції
-
Та, ми не планували так різко, робота🥺
-
Доброго вечора, як правила барбекю на природі, якщо робити його на грилі та вугіллю? І де взагалі його можна робити у Манітобі?
-
в провінційниї парках на обладнаних місцях відпочинку. Можна на файрпітах а можно і зі своїм гриль барбекю. На землі вогонь не можна. Взагалі брати, ламати дрова, навіть з землі в провінційних парках неможна. Палити багаття - везіть своє, але не з міста. З міта привозити дрова не можна. Купуйте або в парку або по дорозі до парків (траса, заправки). Для м'яса краще купувати вуголь - він не тхне так як дрова.
-
І там і там, якщо можливо)
-
О таааак, то саяте.я просто знаю, що скоро перемога і я повернусь на свій балкончик у Львів. А це все, життєва пригода, яка була дана щоб побачити як ще у світі лбди живуть. Так сказати, пригода щоб ментально вирости)