Українська Манітоба
-
ясно, але питання в іншому, я залендився в Онтаріо місяць тому, вже встиг знайти роботу і пропрацювати місяць, і зараз я вирішив переїхати до Вінніпега, питання чи належить мені житло чи ні
-
Так, я шукав однокімнатну квартиру (bachler) так вони здають квартиру зовсім без меблів. у кращому випадку тільки холодильник є
-
поїду назад на Україну, батьківщину боронити. Блін, я просто запитання поставив, потрібно добре-не належить- теж добре. Я на чуже не претендую.
-
Ок, Дякую
-
Це ж не правда. Людина прилетить з онтаріо, її не поселять. Потратить велику суму на переїзд. Потім можливо таку ж назад. Ви його в себе вдома поселити і компенсуєте ці витрати? Якщо ні то не відписуйте нічого ніж отаке от радити. Вище ж написали що не поселять в готелі
-
ні, я платив зі свого за хостель
-
Наскільки я знаю не надають готель якщо більше 2 тижнів знаходились у іншій провінції (не важливо де при цьому проживали). Це те що нам казали по приїзду у лютому
-
Підкажіть будьласка, окрім сповістити сімейного і манітоба гідро, нам ще щось потрібно зробити якщо ми міняємо провінцію?