Українська Манітоба
-
-
Я ще не бачив замку, який захистить велосипед на 100%. Його можна або висвердлити акумуляторним дрилем маючи при собі два свердла. Тонким свердлом дуже швидко просвердлюєш, а потім товстим у теж місце вивертає всю начинку. Займає 2 хвилини часу і ніхто не зверне уваги, людям легше думати, що це господар, що втратив ключі. Або можна перекусити гідравлічними кусачками, які впораються із цим завданням за 5 секунд. У цьому випадку найкраще купувати джипієс, який може бути захований у ліхтар або в дзеркала. Даєте доступ до джипіес даних поліції і вони зроблять свою справу.
-
А є реальні кейси ? Чи то в теорії " вони зроблять свою справу"?
-
Дякую , я вже думав про це , але з великом ще прохерити єір тег за 50 бачей буде ще сумніше 😂😂😂😂 але так , я розумію про що ви , думаю купити якийсь дішманський маяк . Є якись поради ? Ну я ще такий що сам би поїхав воровати свій же байк по другому колу 😂😂
-
Так виглядає, що треба до нього ще дві петлі приварити і носити як ранець 😅
-
Як він? Сьогодні бачив в Костко за 400$, вартує того?
-
Там кажуть 24км , але я не думаю що воно так гоняє- або може я такий широкий та супротив вітру не дає швидкості набратися . Дуже легкий , можна нести у руках якщо треба . Заряду вистачає десь на 10 км чисто без педалей , з педалями буде більше . Коли була мінусова температура - заряду вистачало в двічі меньш. Є крута функція автокруіз- натиснув кнопку і не треба крутити той ричаг - воно само їде .
-
Ви позичили в когось покататись?😂