Українська Манітоба
-
Злітайте за 200 баксів у Торонто чи Монреаль та придбайте собі за 4000 щось року 12-13 у нормальному стані, у Манітобі тількі нову машину купувати адекватно в 99% випадків😅
-
Порадьте місце за Вінніпегом, де можна пожарити шашлик? Чи скрізь потрібна реєстрація, дозвіл на парковку? Наприклад Winning beach.
-
Конкретну модель не пораджу. Їх дуже багато різних, як я вже говорив у вигляді ліхтарика або у вигляді дзеркала. Є ті, які в раму ховаються. Знімаєте сідло і вставляєте туди джипiес. Є з посиленими акумуляторами, є з різними плюшками типу контролем вібрації, якщо хтось чіпатиме ваш велосипед, вам відразу оповіщення прилетить. Спробуйте подивитися на АліЕкспрес чи на Temu, може там щось недороге знайдете.
-
Нажаль машини не має, там привʼязка до номерних знаків, авто беру тільки на прокат.
-
Коли в мене вкрали телефон і крадун його включив, і в мене була так сказати exact location, в поліції сказали, що нічого з цим зробити не можуть, сказали чекати поки роблять свою роботу, я вийшов з відділку і поїхав за цією адресою, ухилимся від деталей, що було далі, але телефон в мене, і коли дзвонив в поліцію скасовувати репорт, мужчина був в шоках, як це так можна було😅
-
Який саме дозвіл?
-
Да я знаю, кому є цей дозвіл, спокійно можна їхати і жарити шашлик, там є місця для цього?