Українська Манітоба
-
Я не до того веду, а до посилання на петицію. Вроді і правильно, а з другої сторони є виключення з громадянством. Україна повинна після війни створити економічний хаб і залучати спеціалістів і фінанси з всіх можливих джерел, надаючи і громадянства спеціалістам, які зможуть принести гроші і користь Україні..як це робить, ця ж, Канада...надіюсь Мордор розсипиться до того часу на десяток держав... І під час війни, наприклад, коли Президент дав громадянство Невзорову, який кожен день говорить про Україну своїй мільоній аудиторії - це вірно.
-
Іншого варіанту немає, тому я кажу Вам про країну де є сильне українське ком'юніті, українська освіта для дітей і наше посольство (у якому він зможе вже спокійно вирішувати юридичні питання). Може ще пошукати, доречі, якщо у нього десь в свідоцтві про народження або у його батьків є запис, що його мама/тато/бабуся/дідусь є українцями - можна спробувати отримати громадянство на цієї підставі.
-
Він може поїхати в любу країну світу, але він любить Україну, вчить мову і хоче бути українцем. Ось раніше він писав і його весь профіль проукраїнський m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0TaFT96hCbotRneAmgzhbh4FVFeNy9w1Xadn2AnNSvLXVLouEuHiPWTN6AhR4GfUWl&id=100001552857057&mibextid=Nif5oz
-
У мене є знайомий в Києві, керуючий порталом МінФін (інтернет ресурс). Сам він громадянин мордора, жінка і дитина українці. Він і волонтерить і гроші дає на ЗС, себе рахує українцем. Але йому треба покинути Україну, так як перебування росіянам не продовжують. Залишити сім'ю, роботу і виїхати з України. В мордор він не поїде, так як зразу посадять. Він не знає куда їхати. Тобто, треба надавати громадянство і адекватним росіянам. Їх не багато, але є, при всій моїй відразі до орків...той же легіон Свобода росії в ЗСУ...
-
Це платформа для покупок , інтернет- магазин )) я також знаю людей які з Торонто в Китай повернулися
-
Сумно! Я сподівалася війна скінчиться.
-
Ми також з Китаю прилетіли 🙂купуйте всякі дрібнички на тао , тут все набагато дорожче
-
Зима то не саме страшне. Канадійці при -20 можуть і в футболці на вулицю вийти і дуже багато без шапок ходять. Але мороз -25 вже відчувається, як в Україні десь -12. Головне адаптуватися, можна дитині вдихнути глибоко мороз після теплоти і бронхіт заробити..В будинках тепло, приїхали з України, щоб відігрітися в Канаді.)
-
Добрий день! Збираємось їхати до Манітоби. Начиталась-надивилась про клімат і страшний холод… Питання дурне, вибачте, але все ж таки: Поділіться, будь ласка, досвідом, як ви переживаєте зиму? Як діти переносять холоди? Чи це зверхзусилля? Дякую!