Українська Манітоба
-
Всім привіт,ніхто не продає телевізор смарт великого розміру?
-
Я знаю дуже мало. То знайомий був на Юконі у відрядженні кілька днів, там у Whitehouse йому розказали про тих хлопців. Приїхали до Канади по робочих візах років 10 тому. Були в Альберті на нафтових свердловин, компанія, отримали ПР. Потім компанія, на яку вони працювали, збанкрутувала. Вони переїхали на Юкон, взяли в лізинг кілька участів для майнінгу. Що там і як, я деталей не знаю, але кажуть, що їхня компанія вже 5 рік успішно миє золото, невеликі об'єми, але я так розумію що прибутково. У них досить мала бригада, бо наші українці і механіки, і умільці на спецтехніці працювати. Тому і працюють на себе. За сезон десь намивають 500-700 унцій золота. При нинішній ціні це десь $1ММ. 😁
-
Benefits Wayfinder - це ресурс, на якому ви зможете знайти всі бенефіти та податкові кредити у вашій провінції та отримати реальні гроші або відразу або після заповнення податкової декларації наступного року. Заходите на ресурс, обираєте свою провінцію - і вам видає список усього, що є у вашій провінції. Для того щоб зрозуміти, чи ви відповідаєте критеріям конкретних програм, дивіться вимоги у розділі Eligibility кожної програми. Home - Benefits wayfinder benefitswayfinder.org/
-
Бандити́зм (від італ. banda — загін, зграя) — один з найнебезпечніших злочинів проти громадської безпеки, що полягає в організації озброєної банди з метою нападу на підприємства, установи, організації чи окремих осіб, а також участь у такій банді або у вчинюваному нею нападі.
-
Ну хоч поліція 👮♀️ щось робить! А то багато нарікань останнім часом що вони взагалі нічого не роблять…
-
Звичайно Дмитро, погоджуюсь з цим! Так само як і медсестр катастрофічно невистачає…і черги в емердженсі по 5-6 годин…😔