Українська Манітоба
-
Я знаю дуже мало. То знайомий був на Юконі у відрядженні кілька днів, там у Whitehouse йому розказали про тих хлопців. Приїхали до Канади по робочих візах років 10 тому. Були в Альберті на нафтових свердловин, компанія, отримали ПР. Потім компанія, на яку вони працювали, збанкрутувала. Вони переїхали на Юкон, взяли в лізинг кілька участів для майнінгу. Що там і як, я деталей не знаю, але кажуть, що їхня компанія вже 5 рік успішно миє золото, невеликі об'єми, але я так розумію що прибутково. У них досить мала бригада, бо наші українці і механіки, і умільці на спецтехніці працювати. Тому і працюють на себе. За сезон десь намивають 500-700 унцій золота. При нинішній ціні це десь $1ММ. 😁
-
Benefits Wayfinder - це ресурс, на якому ви зможете знайти всі бенефіти та податкові кредити у вашій провінції та отримати реальні гроші або відразу або після заповнення податкової декларації наступного року. Заходите на ресурс, обираєте свою провінцію - і вам видає список усього, що є у вашій провінції. Для того щоб зрозуміти, чи ви відповідаєте критеріям конкретних програм, дивіться вимоги у розділі Eligibility кожної програми. Home - Benefits wayfinder benefitswayfinder.org/
-
Бандити́зм (від італ. banda — загін, зграя) — один з найнебезпечніших злочинів проти громадської безпеки, що полягає в організації озброєної банди з метою нападу на підприємства, установи, організації чи окремих осіб, а також участь у такій банді або у вчинюваному нею нападі.
-
Ну хоч поліція 👮♀️ щось робить! А то багато нарікань останнім часом що вони взагалі нічого не роблять…
-
Звичайно Дмитро, погоджуюсь з цим! Так само як і медсестр катастрофічно невистачає…і черги в емердженсі по 5-6 годин…😔
-
Однак, CSIS це не є law enforcement agency. За усю багаторічну історію існування Canadian Security Intelligence Service не було жодного випадку, коли їхній агент в когось вистрілив. Це не є американське агентство ЦРУ або CIA. CSIS більше аналізує та моніторить ризики та загрози та передає інформацію, якщо треба втручання сили до федеральної поліції RCMP або прикордонної служби Канади CBSA або Міністерства оборони та військовій розвідці.
-
Це представники клубу "какая разніца" здебільшого
-
Ех, не так пропонуєте 😂. "Скину фото кіски в приват". Повірте бажаючих буде багато 😂😂😂