Українська Манітоба
-
Іди умийся холодною водою опудало
-
Уже взнав як. Дякую
-
Це в сенсі, що ти не з «нас»?
-
Були з дитиною в глибині району Нотр-Дам 1400, де готель. Нас ледве не збив муділо на роздовбаному чи то акорді, чи цивіку, який лупив у телефон, а не на дорогу, і шпарив км 60. Розбита ліва фара, вмятина спереду. Коротше, повна картина І це всередині коттеджної забудови , там де руху взагалі немає
-
А ніхто з новоприбулих не хоче підзаробити?🙄 Платимо 200😉
-
🫣🫠
-
А ви когось конкретно з блогерів запрошували?
-
Десь від $300-400.
-
Підкажіть будьалска , скільки коштує клінінг будинку якщо викликати службу при виселенні
-
А. Так. З обличчя індус
-
Я дивуюсь вам . Усій цій групі . Вам норм , що вас так називають ? Боже …
-
То так не пишеться. Пишіть, скільки кімнат треба прибрати і що зробити, обсяг робіт.
-
Не звертайте уваги. Нікого не можна так називати. Але в цьому випадку, якщо я не помиляюсь, це був лютий сарказм на те як в попередніх повідомленнях назвали людей з Індії...
-
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Це не покази . Це безтактність ,токсичність і хамство . Називайте речі своїми іменами .
-
Коли я жив в готелі, я бачив велику сім’ю де чоловік був інудсом і діти їх були напів індусами, яка вірогідність що вони не сидять тут і не читають це все. Чому ви тількі за себе думаєте?
-
Але насправді то індуси то дивний народ зі своїми особливостями. Так би бабця моя сказала, що волу коня не зрозуміти. Обходьте їх стороною та і все.
-
Щоб комусь зробити зауваження необовʼязково при цьому когось ображати . Бо він нічим не кращий . А адмінам це норм . Я дивуюсь . Чи хоч одному українцю в світі таке в голові прийде написати ?
-
Був дуже лютий та дуже грубий сарказм, але я хочу щоб на своїй шкірі відчули ці маменькіні фюрери, як це коли так кажуть про твою націю
-
Хто оформлював новий паспорт при ВКО, підкажіть будь ласка, коли паспорт буде готовий та його доставлять у консульство, по Канаді його поштую відправлять чи треба буде чекати наступний консульский виїзд до Вінніпегу? Дякую!
22 Jan 2023, 08:02
54217/241411
4 minutes ago