Не звертайте уваги. Нікого не можна так називати. Але в цьому випадку, якщо я не помиляюсь, це був лютий сарказм на те як в попередніх повідомленнях назвали людей з Індії...
Коли я жив в готелі, я бачив велику сім’ю де чоловік був інудсом і діти їх були напів індусами, яка вірогідність що вони не сидять тут і не читають це все. Чому ви тількі за себе думаєте?
Щоб комусь зробити зауваження необовʼязково при цьому когось ображати . Бо він нічим не кращий . А адмінам це норм . Я дивуюсь . Чи хоч одному українцю в світі таке в голові прийде написати ?
Хто оформлював новий паспорт при ВКО, підкажіть будь ласка, коли паспорт буде готовий та його доставлять у консульство, по Канаді його поштую відправлять чи треба буде чекати наступний консульский виїзд до Вінніпегу? Дякую!
Ви образили цілу націю ,своїм недолугим зауваженням . Є тисячі варіантів ,як це було зробити інакше ,але ви вибрали саме такий спосіб . Дикість і хамство .
То вам мабудь так то і живіть з цією думкою, у кожного вона своя , але якщо я вирішу уникати їх то так і буде. Не будемо ображати націю. Це справді їх особливості культури і так далі. Кому подобається кому ні то вже таке.
Дуже модно стало всіх обзивати «расистами» , «гомофобами», ще якимись «фобами». В особливості там, де їх немає. Людина має налякатися і забитися під плінтус? Чи моментально змінити думку? Якщо не можете в спокійне ведення діалогу, не варто може