Українська Манітоба
-
Але мова йшла, здається, про те, що вони, точніше їх представники у Канаді - «природжені водії». А вилилося це в расизм. Але це ж не про расизм, як на мене, а про стиль водіння, притаманний певній групі людей. Статистично.
-
І вам , з цим всім що є в вас всередині . Мабуть важко
-
Це народонаселення , яке донедавна вирізало одне плем’я за іншим. Пакистанці для них взагалі не люди. Про їх релігійні війни та утиски на цьому ґрунті я взагалі мовчу.
-
Так.
-
Вінніпег - це в основному Пенджаб і пенджабські сікхи, наскільки я розумію
-
А касти, вони є і це не жарти(((( Це жахливий народ 😡 найбільше не хотів їх тут побачити.
-
Ну я тільки і уповаю на те, що приїхали сюди лише ті , які проти того що в них на батьківщині відбувається і тут вони живуть спокійним життям. Тому і кажу не трогайте їх і уникайте, як я роблю. На цьому фініш.
-
Ок. Буду уважніший. Я не блргер. Просто хотів би долучатись до допомоги.
-
У сікхів немає каст, вони навпаки за те що всі рівні.
-
Сидимо на роботі, вже зачинилися і просто балакаємо. Бачимо якись екшен - у сусідній шоперс приїхали копи. Нуладна. Потім вже 4 тачки копів, ми такі "щось цікаво стає". Стукає поліція - відчиняємо,а вони питають камери на задню сторону будівлі, бо там піздиться 15+ людей і їм стрьомно туди йти >< А пізніше швидкі там возили когось щось на каталочках, притому з шоперсу теж вивозили якусь жінку. Коротше, френдлі Манітоба, безпечний район Гарден сіті, все таке.
-
каєф
-
Кому зелені бракувало?
-
Це самі адекватні люди у Вінніпегу. На фіг гнити на індусів.
-
щас погодка кайф кажуть завтра все спортиться
-
Ну то підійди і скажи їм це в обличчя. Нащо ти тут свій расизм розводиш…
-
Воувоу, пагаді!! А як же українці ?!!! 😨
-
Українці якщо не зачіпають? 🤔
-
Всі індуси з якими я зіткнулася тут по роботі в Вінніпезі були дуже класні. Перші були дівчата , які мене навчали на фабриці як керувати станками. Дуже привітні, гарно вдягнуті, та гарно пахнущі. Потім я змінила роботу на офісну і трохи працювала з індускою, котра тут живе дуже давно. Мені було комфортно з нею та весело. Якщо би працювали разом і далі, може були і подругами ). Зараз зі мною на фірмі працює індус сітх, так ось він жив в України 2 роки після 2014 та писав дисертацію чі щось таке, на тему як змінилася економіка України після втечі Януковича. Дуже цікава людина. Іноді спілкуємося на ланчі.
-
😂😂😂
-
Якщо вони мене не зачіпають, я не зачіпаю їх.
22 Jan 2023, 08:02
54250/241414
8 minutes ago