Українська Манітоба
-
Сидимо на роботі, вже зачинилися і просто балакаємо. Бачимо якись екшен - у сусідній шоперс приїхали копи. Нуладна. Потім вже 4 тачки копів, ми такі "щось цікаво стає". Стукає поліція - відчиняємо,а вони питають камери на задню сторону будівлі, бо там піздиться 15+ людей і їм стрьомно туди йти >< А пізніше швидкі там возили когось щось на каталочках, притому з шоперсу теж вивозили якусь жінку. Коротше, френдлі Манітоба, безпечний район Гарден сіті, все таке.
-
Всі індуси з якими я зіткнулася тут по роботі в Вінніпезі були дуже класні. Перші були дівчата , які мене навчали на фабриці як керувати станками. Дуже привітні, гарно вдягнуті, та гарно пахнущі. Потім я змінила роботу на офісну і трохи працювала з індускою, котра тут живе дуже давно. Мені було комфортно з нею та весело. Якщо би працювали разом і далі, може були і подругами ). Зараз зі мною на фірмі працює індус сітх, так ось він жив в України 2 роки після 2014 та писав дисертацію чі щось таке, на тему як змінилася економіка України після втечі Януковича. Дуже цікава людина. Іноді спілкуємося на ланчі.
-
Привіт. Шукаю відповідальну охайну людину - для спільної оренди житла (2 bedroom). Запланований бюджет з комунальними та інтернетом: по 550-600. Склад: чоловік та 3-річна дитина. Спальні невеликі, велика вітальня поєднана з кухнею, є посудомийка, будинок багатоповерховий, досить пристойний (в порівнянні з усим тим, що я встиг побачити за цей час). Дитина мусить бути більшу частину часу в садочку, я - на роботі. Такі плани. Заїзд з 15го