Українська Манітоба
-
🔫 @AlexArbitraje кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @ElSombrero, @AnnaKWinn, Ihor, @Vincentasg, @hedgehogukr, @pecharsk, @YefymH, @BorysC Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@Riblovich, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Моя історія закінчилася тим, що даму забанили в магазині. Я звичайно хотіла більш жорстокої розправи, але так теж добре. Взагалі великий плюс Канади як на мене, що на такі ситуації реагують
-
В мене була не така жорстка ситуація, але дуже схожа Я зарепортила харасмент і враховуючи навіть те, що цей тіп був з іншої компанії і просто працював у нашій будівлі – його прибрали вже на слідуючий ранок (сталось ввечері)
-
@denys_loveskiy, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Хто користується банком Карпатія , як вам він , варто робити там картки , чи краще почекати і зробити в cibc ?
-
Доброго ранку, підскажіть хто знає оба проходив сейфті на машину де можна зробити не через місяць та не за всі гроші світу) дякую
-
СІВС відкриває рахунки і дає дебетову одразу, чи що ви маєте не увазі під «почекати»? У них чекати тільки кредитку, як і скрізь
-
Моя суб'єктивна думка - будь який системний банк кращий за невелику кредитну спілку.
-
Напевно почекати запис в банку
-
Почекати запис до банку , appointment ) дякую , напевно почекаю !
-
16 листопада - краще пізно ніж ніколи
-
Поділюсь досвідом, я відкривала без запису, хоч це було у березні і було дуже багато українців тоді. Я прийшла у відділення в даунтауні і спитала, чи є варіант потрапити без запису, бо найближчий через тиждень з хвостиком. Дівчина щось подивилась і сказала прийти наступного дня в певний час, чекати, може щось звільниться. Я прийшла, посиділа може хвилин 40 і мене прийняли.
-
Карпатія це не банк. Кредитна спілка що надає банківськи послуги
-
Сходила в відділення , записали на 25 травня . А в Карпатію можна завтра прийти . Але сказала там що обслуговування безкоштовне на 1 рік , а в cibc наче 2 роки .
-
Дякую. Це 19 і 20 пятниця і суббота? А закордонний паспорт вони роблять?
-
26-27 травня виїзне консульське обслуговування у м.Вінніпег. Запис на прийом booking.setmore.com/scheduleappointment/72e299e4-379f-4583-9f2d-41ad91f37831/bookappointment?fbclid=PAAabfR5WydadnsXVRVjcSP7uDHq3Azq02CwxPghgKVzsV4AwplACFBp3jHHs
-
@denys_loveskiy, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, хтось уже записувався до консула, які дні є і де запис проходить?
22 Jan 2023, 08:02
54358/234548
4 minutes ago