Українська Манітоба
-
В першу чергу залежить від вашого рівня англійської мови. Якщо гарна їдьте в Альберту. Там краща природа, більше місто та нижчі податки. Трохи вища аренда, але і зарплати також. Можливо якщо порахувати податки , зп та аренду то будете мати ті самі гроші. Але краси навкруги більше. Щодо ПР то багато нюансів, не факт що ви отримаете його швидше в Манітобі чим в Альберті. Якщо ви з великого міста в Україні, то Вінніпег вам не зайде і культурний шок гарантований. Але все дуже індивідуально для кожного, нащо звертаєте увагу.
-
шаруваті хмари (низька хмарність) + сніг – дуже добре відбивається будь-яке освітлення із землі. Характерне явище для північних широт)
-
Доброго вечора, дня, або ранку спільнота! Вибираємо провінцію куди прилетіти, чаші терезів коливаються між Манітобою і Альбертою. Розкажіть які плюси Манітоби, а що дратує? Ті хто вже пожив трохи, чи є бажання переїхати в другу провінцію, хоча б в думках? Для любителів закидати своє гімно на вентилятор, краще листайте далі. Для всих хто відповість сердечно дякую.
-
Ми в ночі гуляли, теж помітили.
-
Всім вітання! Маю запитання до "старожилів". Як потрібно діяти коли на ваших очах одна машина стукнула іншу? Чтоб на переході, чекаю поки машини зупиняться. Одна лінія зупинилась, чекаю поки зупиниться друга. Розумію, що ще одна машина хоче проїхати. Чекаю. І тут він різко тормозить і відразу йому в зад, легенько вдаряється машина (відстань між ними невелика була). І тут я стою і не знаю шо робити, починаю ппереходити дорогу Той, в кого врізались просто їде собі далі, та що позаду теж їде далі, зупиняється на заправці. . Я відчуваю себе свідком, але не знаю чи від мене щось треба. Як діяти в таких випадках?
-
Також цікаво. В 11 вечора вчора фотографувала. Можливо через те що нема гір і снігу багато?
-
Розшукується молода пара (чоловік та дружина, років 50) приїхали до Вінніпегу з Одеси у четвер і уже в наступну неділю відвідали православний Собор. Вас підвезли до готелю на авто. Розшукує пан, що підвозив))))))
-
З Новим роком, спільното! Хто в курсі, чому тут небо таке світле вночі?