Українська Манітоба
-
Саме відкрито 26-27 було? Я від ранку з телефоном в руках і ні разу не вийшло на ці дати🙈
-
Дякую
-
А потім в одну мить все стало сірим, і нічого немає знов
-
Так🙈 я оновила сторінку, і воно відкрито було півгодини тому на 26 травня!! Купа часу вільного було! Я на той момент уже на червень в Торонто записалась на всякий випадок
-
Мені здається, ще будуть відкривати знов, бо 27-28 травня не було
-
Обидва міста схожі досить, якщо що. Просто різні провінції
-
Edmonton- гори поруч. Також поруч ще одне велике місто (Калгарі), тоді яу від Вінніпегу до наступного великого міста потрібно їхати практично 8-9 год (Рейджайну я не включаю у список;-). З Калгарі в Європу прямі рейси- також плюс. ціни на нерухомість дуже подібні. Мінуси що я бачу- трішки складніший процес еміграції (але не значно), та більше конкуренція на професійних посадах з канадцями та іншими імігрантами.
-
26-27 травня виїзне консульське обслуговування у м.Вінніпег. Запис на прийом booking.setmore.com/scheduleappointment/72e299e4-379f-4583-9f2d-41ad91f37831/bookappointment?fbclid=PAAabfR5WydadnsXVRVjcSP7uDHq3Azq02CwxPghgKVzsV4AwplACFBp3jHHs 🖍️🖍️🖍️🖍️ запис до консула, ще є дати
-
А що за місто "мерседес" ?
-
я їздив в едмантон, то як жигуль і мерседес приблизно
-
підкажіть як до консула попасти не маючи реєстрації я не встиг зареєструватись треба оформити сина
-
на травень вільних місць нема
-
пише нема місць
-
Минулого разу приймали з вулиці, але тільки на продовження паспорту.
-
Та 5 хв тому було купа місць
-
Зайдіть через incognito режим
-
Ну не знаю Хіба вже забукали так швидко.
-
я то траком управляю в даний момент
-
помогли нєрвні оновлення сторінки, без інкогніто. хабронювала дружина
-
Вдалося?
22 Jan 2023, 08:02
54461/230242
4 minutes ago