Українська Манітоба
-
Дивлячись на яких... New Flyer, Griffin - має 24к shift 2400 - 800
-
Day camps - шукайте по церквам навколо :) Це не дорого Є табори поза містом, але ціна не дешева... Camp Arnes наприклад Два тижні тріп в гори ніколи не чув, але ціна на таке задоволення вам точно не сподобається Всім чудового літнього відпочинку
-
Едмонтон та Вінні - приблизно одне й те саме щодо погоди, загальної «атмосфери» і оцево всьо. Калгарі відрізняється, хоч ви при нього і не питали 😂 Калгарі значно більше місто, в там більше для оцього «піду прогуляюся містом», якщо вам важливі прогулянки і вайб більш мегаполісний.
-
Я вам більше скажу, і в Торонто/Ванкувері/Калгарі і крдіжки є, і вбивства трапляються. І взагалі пошти скрізь на нашій планеткі, де є люди )
-
Та chinuk з мігренями на додаток :) Welcome to Calgary
-
Теж крадуть вбивають ?
-
Так, є така фігня в Калгарі. Метеозалежним не рекомендую. Але через чінуки трапляються плюсові температури поміж -30, комусь це подобається.
-
Та ну навіщо на «ви» ми ж друзі 🌚 все на озера хочеться 😂
-
Ага, ось тут прям все розписано en.m.wikipedia.org/wiki/Chinook_wind
-
Грубо кажучи, теплий атмосферний фронт, що сходить з гір часом.
-
Я розказала супервайзеру і потім воно понеслось зі страшною силою по всіх, мене викликали різні люди рази може 3 розповідати шо сталось
-
Що таке чінук)?
-
А як ви то довели? В мене на работі випадок був індуси почали приколюватися і обзивати українця. Він не розуміє англійську. Я заступився, але вони тепер по своєму щось говорять, а в моїй присутності мовчать. Але воно тисне на цього хлопця.
-
Так, всі у бункерах живемо
-
Я не доводила, просто коли це стало відомо то багато людей підтвердило що він довбойоб
-
Я просто не хочу писати як. То варте реагування.
-
Харасмент то з нового тому реагують. Обзивання то вже таке старе що ніхто шевелитись не хоче 😁
-
Canadian Tire
-
Люди підкажіть у кого є досвід отримання загран паспорта на дитину. Як довго займає оформлення?
-
Ну і в мене була істерика ще зі сльозами
22 Jan 2023, 08:02
54494/234548
4 minutes ago