Українська Манітоба
-
Що таке чінук)?
-
А як ви то довели? В мене на работі випадок був індуси почали приколюватися і обзивати українця. Він не розуміє англійську. Я заступився, але вони тепер по своєму щось говорять, а в моїй присутності мовчать. Але воно тисне на цього хлопця.
-
Так, всі у бункерах живемо
-
Я не доводила, просто коли це стало відомо то багато людей підтвердило що він довбойоб
-
Я просто не хочу писати як. То варте реагування.
-
Харасмент то з нового тому реагують. Обзивання то вже таке старе що ніхто шевелитись не хоче 😁
-
Canadian Tire
-
Люди підкажіть у кого є досвід отримання загран паспорта на дитину. Як довго займає оформлення?
-
Ну і в мене була істерика ще зі сльозами
-
А у хлопця не вистачає клепки увімкнути диктофон коли індуси докопують? Перекладач покаже що тринадять і чи не варто це викласти.
-
В мене вічно таке на роботі коли ті блохасті шось про мене говорять. Я ж чую своє ім'я навіть коли вони говорять на своїй мові) зазвичай просто кажу їм англійською : Повтори англійською і вони затикаються
-
Користувач iiiooo333, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("я то траком упр..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач nia_veles, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А де вы дивитес..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач iiiooo333, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("я не помню де т..") не відповідає мові правил чату.
-
Нічого не потрібно натискати. Щоб транзакція відобразилася в еуккаунті, необхідно від 3 до 5 днів.
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, вже 3 день не зараховуються кошти на картку, можливо щось потрібно натиснути
-
Проблем з наркотою більше, особливо серйозною;-(
-
Безкоштовно!!! Гриль на газу.
-
Так
-
І гроші також будуть доступні через 5 днів?
22 Jan 2023, 08:02
54505/234757
2 minutes ago