Українська Манітоба
-
Ми в ночі гуляли, теж помітили.
-
Всім вітання! Маю запитання до "старожилів". Як потрібно діяти коли на ваших очах одна машина стукнула іншу? Чтоб на переході, чекаю поки машини зупиняться. Одна лінія зупинилась, чекаю поки зупиниться друга. Розумію, що ще одна машина хоче проїхати. Чекаю. І тут він різко тормозить і відразу йому в зад, легенько вдаряється машина (відстань між ними невелика була). І тут я стою і не знаю шо робити, починаю ппереходити дорогу Той, в кого врізались просто їде собі далі, та що позаду теж їде далі, зупиняється на заправці. . Я відчуваю себе свідком, але не знаю чи від мене щось треба. Як діяти в таких випадках?
-
Також цікаво. В 11 вечора вчора фотографувала. Можливо через те що нема гір і снігу багато?
-
Розшукується молода пара (чоловік та дружина, років 50) приїхали до Вінніпегу з Одеси у четвер і уже в наступну неділю відвідали православний Собор. Вас підвезли до готелю на авто. Розшукує пан, що підвозив))))))
-
З Новим роком, спільното! Хто в курсі, чому тут небо таке світле вночі?
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, в яке відділення сібс можна без запису в живу чергу?
-
Добрий вечір) достатньо мати лише паспорт
-
Народ всім вітання! Скажіть які кроки потрібно робити, купив білет на літак до Вінніпега 3 січня, вже плітаю? Що треба роздрукувати, що с собой мати, перший аеропорт В канаді буде Калгарі, а потім Вінніпег! Лечу, сам, щоб заробити на квитки і потім привезти дружину з трьома дітками!
-
Вітаю! Мене звати Мар’яна , недавно приїхала у прекрасне місто Вінніпег .Я перукар- універсал із досвідом роботи понад 10років. Постійно розвиваюся у своїй професії , підвищення кваліфікації , семінари, майстер класи, онлайн навчання, безперервна практика. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 Надаю перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Грудень! Працюю : З вівторка -суботу 10:00-18:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation На інстаграмі можна подивитись на мої роботи www.instagram.com/p/CjY51G5Lhc4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Financial Times опублікувала свої прогнози на 2023 рік: — Війна в Україні не закінчиться в 2023 — Падіння S&P 500 на 10% — Крах ще одного криптогіганта, слідом за FTX — Китай зможе відновити економічне зростання вище 5% — ФРС США не буде знижувати процентні ставки — Африканські країни чекає низка дефолтів Зазвичай, прогнози FT справджуються.
-
Якщо у когось пригорає від патріотичних або українських пісень чи відео, то це їх особисті труднощі. Жодних сварок не має, і не буде, так як я не сприймаю в серйоз тих кого сіпає від українського контенту.🇺🇦 Всім українцям бажаю добра в новому році, благополуччя в сім'ях та перемоги Україні. Всім "какаярАзніца" та малоросам бажаю перебуваючи в українському середовищі читати тихенько ці рядки і тяжко мучитися 😂😂😂
-
Шановні, не починайте новий рік зі сварки у чаті і переходу на особистості. Будь ласка, ближче до теми.
-
Дякую