Українська Манітоба
-
Час від часу з'являються))
-
В мене то само. Цілий день мушу знову реєструватися
-
Доброго вечора ! Підкажіть будь-ласка , я маю дві роботи , вони по годинам рахуються разом для піару чи потрібно одна робота +30 годин?
-
Користувач darikind, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый вечер , ..") не відповідає мові правил чату.
-
Бо мейл, який приходить як підтвердження безграмотний і це не смішно 🤷♀
-
@weswestern чи може хтось з адмінів підтвердити, що це справжня реєстрація? Будь ласка)
-
Вбив першого 🦟, почалось?
-
Правда.✅ 🔗: toronto.mfa.gov.ua/news/viyizne-konsulske-obslugovuvannya-u-m-vinnipeg-provinciya-manitoba-8-10-sichnya-2023-roku
-
Інформація і посилання на запис вже опублікований на офіційній сторінці у фейсбук Конгресу Українців
-
Вітаю! Мої друзі продають авто, може комусь буде цікаве. Продається авто 2018 року, Mazda 3 SKY ACTIVE. * ПАКЕТ ЗРУЧНОСТІ (багатофункціональне шкіряне кермо, шкіряна рукоятка перемикання передач, шкіряна ручка гальма, передні сидіння з підігрівом, бічні дзеркала з електроприводом регулювання та датчиками сліпих зон, склоочисники з датчиком дощу, повністю автоматичні фари). В комплекті зимова та літня гума. Доступна розширена гарантія до жовтня 2025 року. Чудовий стан, Safety. * Безключовий доступ із системою Push To Start * Задня камера * Круіз контроль * Сидіння з тканини * Клімат контроль * 7-дюймовий сенсорний дисплей з ручкою керування * AM / FM / супутникове радіо * Bluetooth * Вхід USB * Плеєр для компакт-дисків * Передні протитуманні фари Ціна 25 000 cad, можливий торг. Контакт власниці (431) 275-2544, Олеся
-
І ще й з "Драстуйте..." )
-
Дякую, але дати підтвердження при реєстрації прийшли на 20те травня 🤷♀
-
Скажіть їй хай ціну скине.вона нова коштує 25300 з податками
-
Продаю Chevrolet Equinox 2011 року. Повний привод. 11000$. Свіже сейфіті.
-
Я так розумію, що це тільки для Вінніпег і 26, 27. А на куди запису інші дні йде? Торонто? Він дійсний? Там на самому початку написано, що тільки на Вінніпег. А на офіційному сайті місць немає
-
А щось зробити, це паспорт не входить?)))
-
Був у едмонтоні як турист 3 дні,мені набагато краще сподобалось у едмонтоні,чише набагато,дорогі кращі,і саме місто охайніше,є парки красиві,вінніпег якось прям фу,фільм жахів можна знімати,бомжі і наркоти так само є,зима такаж сама як і у вінніпегу
-
Мені повідомили у Конгресі Українців, щоб просто приїжджали кому потрібно щось робити, незважаючи якщо не зможете записатися
-
Скажіть їй хай ціну скине.вона нова коштує 28300 з податками. Я в шоці машина проїхала 92000 і подешевшала на 3000$ або на 10%
-
Усім привіт 👋👋👋 Може хтось продає недорого зволожувач повітря Б/В у робочому стані? Подякував🤝
22 Jan 2023, 08:02
54531/231272
43 minutes ago