Українська Манітоба
-
Розшукується молода пара (чоловік та дружина, років 50) приїхали до Вінніпегу з Одеси у четвер і уже в наступну неділю відвідали православний Собор. Вас підвезли до готелю на авто. Розшукує пан, що підвозив))))))
-
З Новим роком, спільното! Хто в курсі, чому тут небо таке світле вночі?
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, в яке відділення сібс можна без запису в живу чергу?
-
Добрий вечір) достатньо мати лише паспорт
-
Народ всім вітання! Скажіть які кроки потрібно робити, купив білет на літак до Вінніпега 3 січня, вже плітаю? Що треба роздрукувати, що с собой мати, перший аеропорт В канаді буде Калгарі, а потім Вінніпег! Лечу, сам, щоб заробити на квитки і потім привезти дружину з трьома дітками!
-
Вітаю! Мене звати Мар’яна , недавно приїхала у прекрасне місто Вінніпег .Я перукар- універсал із досвідом роботи понад 10років. Постійно розвиваюся у своїй професії , підвищення кваліфікації , семінари, майстер класи, онлайн навчання, безперервна практика. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 Надаю перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Грудень! Працюю : З вівторка -суботу 10:00-18:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation На інстаграмі можна подивитись на мої роботи www.instagram.com/p/CjY51G5Lhc4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Financial Times опублікувала свої прогнози на 2023 рік: — Війна в Україні не закінчиться в 2023 — Падіння S&P 500 на 10% — Крах ще одного криптогіганта, слідом за FTX — Китай зможе відновити економічне зростання вище 5% — ФРС США не буде знижувати процентні ставки — Африканські країни чекає низка дефолтів Зазвичай, прогнози FT справджуються.
-
Якщо у когось пригорає від патріотичних або українських пісень чи відео, то це їх особисті труднощі. Жодних сварок не має, і не буде, так як я не сприймаю в серйоз тих кого сіпає від українського контенту.🇺🇦 Всім українцям бажаю добра в новому році, благополуччя в сім'ях та перемоги Україні. Всім "какаярАзніца" та малоросам бажаю перебуваючи в українському середовищі читати тихенько ці рядки і тяжко мучитися 😂😂😂
-
Шановні, не починайте новий рік зі сварки у чаті і переходу на особистості. Будь ласка, ближче до теми.
-
Дякую
-
Дякую
-
Доброго дня всіх з новим роком. Підкажіть де у Вінніпезі можна купити інгалятор. Дякую.
-
От мені цікаво, всі новоприбулі дійсно думають що в тих чатах крім них хтось є? Всі ті чати масово створюються такими ж новоприбулими для хайпу. Ви той контент і споживаєте. Мешканці Манітоби/Вінніпегу спілкуються здебільшого у фейсбуці. Лише частина людей які переїхали незадовго до війни є тут, і в іміграційному чаті і одиниці 'старожил' для допомоги і роз'яснень, адже тут можна то робити більш оперативно. Але я б за ті листівки і сміття тут теж би як мінімум в read only відправляв за спам. *Але я не адмін, тому проходжу мимо