Українська Манітоба
-
Будинок в кредит переоформлюється кожні 5 років (або взагалі нема обмежень «раз в стільки-то років», але тоді % трохи вище). Ви можете або продати свій будинок к чортям собачим, повернути кредит і бути сильним і вільним, або переоформити кредит на новий такий самий, або на новий більший/менший і поміняти будинок на інший - і навіть в іншій провінції, якщо хочеться. Це якийсь брєд ви написали про рабство, якщо чесно.
-
Євген де ти чудо живеш? Ти скажи хоть В якій країні . Куча води та лірики. Багато тексту толку ноль. Красивий Вінніпег і бельгійський шоколад((( що у вас в голові. Всі тут знають чого сидять і живуть. Раді ПР чи просто дешево та робота є. Ви написали поему і там нічого не зрозуміло. Закінчили тим що вас гуси чуть не покусали в парку. Я же не полінився і перечитав все.
-
*закликаю людей котрі можуть описати свій досвід, щоб вони писали все реалістично* *зачарований описує свій Вінніпегський досвід* Негативні відгуки, яки ви зустрічаєте - в більшості від людей, що живуть у даунтауні, бачать відповідний контингент в автобусах, постійно розбиті машини зранку, вишенкою - різанина з мачете за кросівки. І це теж справедливий досвід.
-
А деяким людям не цікаво можливо слухати тільки погане, може хтось хоче послухати і інші думки людей, навіть трохи обгрунтовані хоч і не довгим перебуванням там. Можливо не всім хочеться чути тільки жовч якийсь) хто хоче щось міняти міняє, не завжди це можливо тут погоджусь відразу, але якщо бачити усюди тільки погане, відчувати заздрість і ненавидіти усе, то краще замислитися, а все гаразд чи ні(
-
Так про те й мова, що не треба когось лаяти за негатив чи позитив. Кожен у праві написати свої враження і вже той хто читає обирає, що йому довподоби і для цього не треба казати, що хтось не правий чи лаяти людину за негативний досвід, бо то є досвід, а він буває різний.
-
Дякую за комплімент) чоловіки ( напевно, по фото не видно) мені ще так наче не казали. Та наче ж все написав у водяному відгуку) якщо Ви два рази читали і не зрозуміли, то може краще не треба далі вести цей діалог!)
-
Можливо я із тих людей які ненавидять кредити, тому що ми з України і ми знаєм що це таке там. Але тут це інше однозначно. В Україні ми починали з кредиту ним і закінчили , коли виконавча служба все забрала) і тепер тут. Напевно прийдеться починати з кредиту також)
-
Illuminati 😀
-
Євген закінчуй тему, для мене все зрозуміло Вінніпег і його гуси тебе звідси прогнали в красиву і казкову Бельгію, а я там був пару разів точно. Тому твої мемуари про красивий і добрий Вінніпег не актуальні. Пока вчи Франсе і уповай на бельгійський уряд який вам там ще допомагає бабками. А історії далеких родичів Ганса Христіана Андерсона , типу тебе, я вже наслухався.
-
-
Я ж наче за те і написав) залишив свій відгук, і закликав людей трохи реалістичніше оцінювати, і давати свої враження і відчуття, ну ми ж не зомбі наче, чому бачимо тільки погане( я нікого не ображав, перепросив якщо щось не те кажу, але тут багато людей котрі пишуть тільки погане, і при цьому там живуть у Манітобі, я думаю треба дякувати що нас так приймають, допомагають, і нам так само треба допомагати людям, таке рішення важке, і краще мати більше данних від різних людей щоб зробити свій висновок краще)