Українська Манітоба
-
Не три, а разу було достатньо щоб все зрозуміти про тебе. А те що раніше було в Канаді краще то це правда. Часи інші, ті люди які приїхати 10 років назад і ми отримали різні можливості апріорі. Це зовсім різне. Та і життя було інше , не таке дороге , всі про це тільки і говорять і згадують про до ковідні часи. А зараз в Калгарі , наприклад , ціну на будові з 25 дол наші хлопці опустили до 17 за годину. Ідуть люди і кажуть готові робити за скільки платитимете((( дуже важко всюди не тільки у Вінніпезі
-
Напевно Вам не сподобалось саме та манера в якій я написав? Але я ж там написав скільки часу я провів, з чим стикався за цей час, а з чим ні, і нікого не закликаю кидати все і бігати, навпаки тим хто не на переїзд не рекомендую, і за себе написав що завершує свої справи, і їду туди, бо мені сподобалось, пояснивши чим саме) я просто людей прошу які не можуть пережити стрес від переїзду не виливати свої проблеми на інших і все! Всім важко по своєму.
-
Там це є у тексті) люди які вже прийняли рішення переїжджати в Канаду, і не можуть обрати провінцію, або місто, вони порівнюють усю інформацію з купи чатів, щоб прийняти рішення. Я ж там не написав на когось щось погане)
-
Я там романтику ніяку не писав) звичайний текст, комусь може бути приємно читати комусь ні, але я нікого не ображав) і ще існують люди котрі хочуть романтики і посмішок (хоч і фальшивих) а не тільки як зомбі ходити на роботу і з роботи і все кругом ненавидіти(
-
Я вибачаюсь, але я думаю Ви згодні зі мною, якщо людина бачить тільки погане усюди, то краще вже йти за допомогою, бо це може бути якась хвороба.
-
Це Ви вже тут подивились мій зріст і вагу, подумали що малий, можна переходити вже нагліше на особистості)) я там якраз написав що мій вид не жахає) а тут довів))
-
Намагаюсь туди і не ходити, вони завжди щось знаходять)))
-
взагалі, це логічна помилка – апеляція до особистості (Ad hominem). Це помилка, за якої аргумент спростовується вказівкою на характер, мотив чи інший атрибут особи, яка наводить аргумент, або особи, пов'язаної з аргументом, замість вказівки на неспроможність самого аргументу, об'єктивні факти чи логічні міркування. Коротше, перехід особистості. Це відбувається, коли хтось нападає на людей, які дотримуються певної думки, а не на саму точку зору.
-
У матері Тереза не було дітей. Якісь у Вас цінності дивні, з Ваших слів бути нащадком Андерсена або матері Терези це погано виходить. Головне не бути нащадками тих хто каже: Раніше було краще)
-
Ох , Євген, з мого досвіду - отакі " суперпозитивноналаштовані" туристи першими і спакували чемодани 😁, як тільки почали знайомитись з реальним життям. Люди які більш менш обережно аналізували обстановку , зостались , успішно працюють і бачать реальну перспективу. А ті хто висвітлює не самі сильні сторони цієї країни, скоріше має на меті зняти рожеві окуляри з мрійників .
-
Ну от те саме))) не знаючи людину взагалі, Ви починаєте порівнювати з власного досвіду щось) знову перехід не на особистості)) І схоже взагалі текст просто не зрозумілий для деяких людей(
-
Наш коллега Дмитрий Комаров сейчас на передовой, ближе к морю. ИМ СРОЧНО нужна машина!!! На фото Дмитрий в центре!🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏 На авто для розвідки 🎯Ціль: 250 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/7e9oH2u5dE 💳Номер картки банки 5375 4112 0568 9206
-
Наш коллега Дмитрий сейчас на передовой, ближе к морю. ИМ СРОЧНО нужна машина!!! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏 На авто для розвідки 🎯Ціль: 250 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/7e9oH2u5dE 💳Номер картки банки 5375 4112 0568 9206
-
Читаючи все здається, що люди вважають Бельгію якоюсь країною де всі їздіть на рожевих єдинорогах та пукають квітами. От ми такі на хардкорі тут виживаємо в Вінніпезі, а Ви там дупу грієте в Європі. Ніфіга не робите і бабло лопатою гребете. Здається або ті люди ніколи не жили довгий час в Європі, або жили як туристи, не стикаючись з проблемами. Мені це особливо цікаво читати як людині з Харкова, яка знає,що таке Салтівка і ще пам'ятає шо таке ХТЗ старих часів.
-
@IBJin таки брєд написаний ще з перших рядків, мене вистачило до "легальних газових балончиків". Тільки з цього речення можна робити висновок про Ваші чудові знання Вінніпегу та канадських законів. Закликаєте до правдивих відгуків? Та вони всі правдиві! Я не уявляю як ВИЖИВАЄ сім'я з дітьмами маленькими. Не уявляю. Якщо хтось один, або просто пара, то ок. Не відповідайте на це повідомлення - не закликайте до дискусії. Немає часу на Вашу поему зверху.