Українська Манітоба
-
У матері Тереза не було дітей. Якісь у Вас цінності дивні, з Ваших слів бути нащадком Андерсена або матері Терези це погано виходить. Головне не бути нащадками тих хто каже: Раніше було краще)
-
Ох , Євген, з мого досвіду - отакі " суперпозитивноналаштовані" туристи першими і спакували чемодани 😁, як тільки почали знайомитись з реальним життям. Люди які більш менш обережно аналізували обстановку , зостались , успішно працюють і бачать реальну перспективу. А ті хто висвітлює не самі сильні сторони цієї країни, скоріше має на меті зняти рожеві окуляри з мрійників .
-
Ну от те саме))) не знаючи людину взагалі, Ви починаєте порівнювати з власного досвіду щось) знову перехід не на особистості)) І схоже взагалі текст просто не зрозумілий для деяких людей(
-
Доброе утро всем, скажите пожалуйста, подача на финансовую помощь на самом деле только до 1 июня это официальная информация? Спасибо за ранее
-
Наш коллега Дмитрий Комаров сейчас на передовой, ближе к морю. ИМ СРОЧНО нужна машина!!! На фото Дмитрий в центре!🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏 На авто для розвідки 🎯Ціль: 250 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/7e9oH2u5dE 💳Номер картки банки 5375 4112 0568 9206
-
Наш коллега Дмитрий сейчас на передовой, ближе к морю. ИМ СРОЧНО нужна машина!!! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏 На авто для розвідки 🎯Ціль: 250 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/7e9oH2u5dE 💳Номер картки банки 5375 4112 0568 9206
-
Читаючи все здається, що люди вважають Бельгію якоюсь країною де всі їздіть на рожевих єдинорогах та пукають квітами. От ми такі на хардкорі тут виживаємо в Вінніпезі, а Ви там дупу грієте в Європі. Ніфіга не робите і бабло лопатою гребете. Здається або ті люди ніколи не жили довгий час в Європі, або жили як туристи, не стикаючись з проблемами. Мені це особливо цікаво читати як людині з Харкова, яка знає,що таке Салтівка і ще пам'ятає шо таке ХТЗ старих часів.
-
@IBJin таки брєд написаний ще з перших рядків, мене вистачило до "легальних газових балончиків". Тільки з цього речення можна робити висновок про Ваші чудові знання Вінніпегу та канадських законів. Закликаєте до правдивих відгуків? Та вони всі правдиві! Я не уявляю як ВИЖИВАЄ сім'я з дітьмами маленькими. Не уявляю. Якщо хтось один, або просто пара, то ок. Не відповідайте на це повідомлення - не закликайте до дискусії. Немає часу на Вашу поему зверху.
-
Тут спілкуються українською.
-
Добрий ранок. Якщо не встиг податись на біометрію у вказані 30 днів, які дії? Дякую
-
Ви вже написали у всіх можливих чатах? Прочитайте інформацію на canada.ca. Там пише, що 30 днів для українців, потім і все. Раніше, до війни, потрібно було наново подавати аплікацію
-
Пане WES, знаю що деякою мірою порушив "закон", сам не люблю читати дублюючі повідомлення в різних групах. Забув видалити повідомлення з групи Імміграція до Манітоби
-
Чув від багатьох новоприбулих що можна водійське отримати за допомоги дії. Відвідав вчора MPI на 15 Barnes St, то дію без пластика не примайли. Свій укр стаж водіння якось підтвердити можна якщо укр пластик вже забрали? 👀
-
Підкажіть пліз, що відбувається з паспортом дитини, якщо подаваться на новий паспорт тут? Його просять віддати? Якщо так, то коли? Якщо так, то на якій підставі (в Україні дозволено мати два закордонні одночасно). Якщо так, то як бути з візою, яка вклеєна в теперешній паспорт? Боюсь подати дитині на новий паспорт і що при подачі заберуть старий, але дійсний
-
я брала у Україні лист із страхової, що з такого по таке-безаварійний стаж водіння
-
Стаж потрібен тільки щоб платити за ліцензію і страховку трошки менше. Потрібен офіційний лист від української страхової компанії що у вас не було аварій та страхових випадків. Рішення MPI воно індивідуальне, залежить від документів - можуть прийняти ваш стаж, я можуть і не погодитись.
-
Якщо у паспорті є діюча віза або діюче пермесо, тоді за заявою Ви можете залишити собі бланк паспорту, навіть якщо паспорт і недійсний вже. Тільки якщо паспорт недійсний, а Ви бажаєте залишити собі бланк паспорту, то у ньому повинні зробити мінімум 2 отвори у машинозчитувальній зоні. Якщо ж паспорт дійсний, а Ви бажаєте оформити ще один - без проблем. Його мають просто відсканувати до Реєстру та повернути Вам.
-
У мене дитина мала два одночасно паспорти.
-
Дякую, я думала що тут дитячий діючий хочуть забрати
-
Тут MPI інших варіантів немає. Можливо в моїй локації мені попався такий співробітник котрий про дію нічього не чув за рік війни. Але їздити на убері та шукати MPI де обміняють водійське без пластики така собі ідея.
22 Jan 2023, 08:02
54669/234863
3 minutes ago