Українська Манітоба
-
Нагадайте, будь ласка , хто пам'ятає, при подачі декларації ми хіба не вказуєм дохід в 2022 який був до приїзду в Канаду? 🙈
-
Доброго вечора. Хто стикавмя з такою проблемою. В особистий кабінет на сайті CRA прийшло повідомлення про те, що неможливо розрахувати суму виплати Climate action... для нашої сімї за квітень 2023 по січень 2024 тому, що відсутня інформація про наш дохід за 2022 рік до приїзду в Канаду. Сума нашого доходу за межами Канади вказана в нашій річній декларації за 2022 рік, крім того, ще до подачі річної декларації ми окремо надсилали в березні 2023 року декларацію на виплату по Climate action... В листі який нам надійшов не зрозуміло, як ми маємо надіслати їм цю інформацію. І взагалі, чому ми повинні це робити якщо ми вже двічі надсилали необхідні документи !?
-
Шукаю відповідальну охайну людину - для спільної оренди житла (2 bedroom). Запланований бюджет з комунальними та інтернетом: по 550-600. Склад: чоловік та 3-річна дитина. Спальні невеликі, велика вітальня поєднана з кухнею, є посудомийка, 2 поверх багатоповерхового, з ліфтом, відеонагляд, зачинений під’їзд, досить пристойний, не зважаючи на район. Дитина мусить бути більшу частину часу в садочку, я - на роботі.
-
Всім привіт! Хто отримував кліматичні виплати? Це стосується тільки тих, хто подавав декларацію за минулий рік? Ми приїхали в цьому році
-
Така сама історія. Ось знайшла коментарі в фейсбук
-
Підкажіть будь ласка як краще зробити. Збирався змінити мобільного оператора. Пішов до магазину та почав оформлювати новий план,а менеджер мені каже що в кредитій агенції( я так його зрозумів) вказана інша дата мого народження і тому він не зможе оформити на мене новий мобільний зв'язок. Дав мені номери телефон і сказав дзвонити їм та виправити дату народження.От тільки ніяк не можу до них дозвонитися.Порадте будь ласка, що ще можна зробити щоб це виправити.
-
Хто заповнював форму B4 при заїзді в Канаду по програмі CUAET? Хоч хтось чув про таке? Я отримала посилку від чоловіка з України з моїми речами і речами дітей (б/у), але митниця обклала податком цю посилку. Для того, аби повернути сплачений податок, просять цю форму B4. Хтось зіштовхувався з подібним?