Українська Манітоба
-
Шукаю відповідального охайного сусіда/-дку для спільної оренди житла (2 bedroom, 1 bathroom). 600 CAD (комунальні та інтернет вже включено). Будете сусідами чоловіку та 3-річній дитині. Стелі високі, спальні невеликі з нішами-шафами (≈ 12 м2, велика вітальня поєднана з кухнею, є посудомийка, 2 поверх багатоповерхового, з ліфтом, відеонагляд, зачинений на магніт під’їзд, досить пристойний, район коло China town. Дитина більшу частину часу в садочку, я - на роботі.
-
Ви варіант з криптою не розглядаєте?
-
Так це зовсім інший кейс! В тому-то й справа, що саме продавши квартиру, ви зараз документально не зможете це так оформити, щоб гроші вивезти готівкою. З того тема й почалася.
-
я не продавав квартиру, я просто взяв всі свої Виписки з банку за два роки . там були доходи і зняття коштів. Цього було досить, щоб підтвердити походження коштів
-
У мене не друзі через крипту виводили більше сотки.
-
в цьому варіанті є комісія і немала
-
Підкажіть за результатами імміграційного медогляду. Нам у медичному центрі сказали, що трек аркуш треба завантажити до IRCC. Не можу ніде знайти пояснення, як це зробити.
-
З особистого досвіду - це варіант з найменшою кількістю головного болю.
-
Запросто, зможете. ви можете в день знімати еквівалент 100000 грн, і збираєте ці виписки. і показуєте їх на кордоні. а взагалі то Ваші знайомі могли просто з собою ще взяти двох тіток,сестер, двоюрідних племіннець і на 4х показати 40000 без декларування
-
Якщо велика сума, то там є теж свої нюанси, але такий варіант можливий. Тут тема загалом почалася з того, що чи можна продати квартиру за довіреністю і просто вивезти гроші.
-
я щоб покласти в Україні 20к в usdt і щоб в іспаніі готівкою їх отримати платив комісію посередникам. на p2p байнанс різниця курсів,і я не повірю що канадський банк пропусте на 100к інтерак поповнень за тиждень навіть. 3-4 я перекидував без проблем
-
Доброго вечора, хочу піти здати на права, але досвіду з авто ще взагалі немає, може хто має контакти якогось інструктора або курси котрі змогли б навчити?
-
Хіба різниця курсів, якщо заводите з карти, чи про які комісії йде мова?
-
а що заважає зайти в онлайн банк і зробити свіжу виписку? )))
-
Так, дякую, це обмеження теж є.
-
в приват 24 послуга замовлення готівки, так всі військові грошове забезпечення знімають, не ускладнюйте
-
Ще виписки мають термін придатності. Треба вкластися в 90 днів
-
Теоретично можна. Але я би посперечалась, що запросто. 100 тис - це 3 тис доларів. Якщо, наприклад, 60 тис, то це 20 робочих днів по 100 тис. Такі суми в банку треба замовляти in advance , за умовами -3 дні перед зняттям. Якщо людина має можливість тим бавитися , то, напевно, можна пробувати.
-
Може є тут любителі музики 😏
-
Підкажіть маючи PR чи є в Канаді оплачуваний декрет? Чи як це тут відбувається ?
22 Jan 2023, 08:02
55026/235270
17 minutes ago