Українська Манітоба
-
Теоретично можна. Але я би посперечалась, що запросто. 100 тис - це 3 тис доларів. Якщо, наприклад, 60 тис, то це 20 робочих днів по 100 тис. Такі суми в банку треба замовляти in advance , за умовами -3 дні перед зняттям. Якщо людина має можливість тим бавитися , то, напевно, можна пробувати.
-
Постава НБУ №5 від 02.01.19 відповідно до якої, документи, що підтверджують зняття готівки з власних рахунків у банках фізичними особами-резидентами з метою її вивезення, є чинними протягом 90 календарних днів із дня зняття ними готівки з власних рахунків у банках. ДПСУ вірогідніше не прийме повторні виписки, пославшись на цю постанову і будет вже інша ситуація.
-
Так само вивозити з України,якщо питають кажете що маю наприклад 50.000$ вказуйте це у декларації і пишите що це власні заощадження і все. Всім пофіг від того де ви їх взяли і чи продавали ви щось. Я за пів року 10 разів мотався з Польщі в Україну за грошима,я фермер,возив і по 20.000 і по 50.000$ за раз і питань нуль,спрашують скільки грошей везеш кажу 20.000$ у декларації написав що власні заощадження і все.
-
customs.gov.ua/en/informatsiia-dlia-gromadian