Українська Манітоба
-
деякі магазини дуже намагаються надати свої кредитки, але по умовам можуть їх оформлювати тільки на резидентів. Мабуть обмеження для новоприбулих. Нам саме волмарт довго оформлювали-оформлювали, а потім прислали листа, що не можуть дати картку. при чому кредіт кор гарний, і ми тут 7 місяців вже
-
а мені на касі сказала, що оскільки скупилась я більше ніж на 50 дол., то можу на картку претендувати. Ну я думала, що це на знижку якась картка, типу як в Україні в нас. А вона виявилось кредитку мені оформити хотіла😂 хоча все рівно не дали, бо ще не має кредіт скор навіть сформованого
-
Те ж саме, оформили і потім відмовили)
-
Я не купляла ще)
-
В волмарт навіть вже не хочеться заходити , кожен раз дуже агресивно просовують, засовують, пхають за запіхують цю гребану картку . Як секта якась . Я ввічливо кажу - ні, мені це не цікаво, дякую. А вони «а ви все одне послухайте» и починається розповідь аж з того, хто там був першим імператором Китаю , на скільки я сьогодні чого купив , на скільки куплю в інший раз, скільки вони мені мільярдів баксів подарують за просто так. У кого є картка ця ? Хто у секті ? Вже відкрили свій новий волмарт ?
-
Добрий день. З 1 червня(можливо трохи раніше) здається кімната в трибедрумній квартирі. Район Гарден Сіті. Новий комплекс, посудомийка/стиралка/сушарка/микрохвильовка. Можливі 2 варіанти-маленька кімната для одинака чи велика для пари без дітей. Телевізор/столи/стільця/посуд-можна користуватися нашим в загальній кімнаті-економія не однієї сотні доларів. За подробицями в особисті. Всім гарного дня!
-
Так, не сильно)
-
Користувач VlasovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.