Українська Манітоба
-
Дякую за інфу)
-
Тут мазька продається з антібіотіком і антимікробна, вона тут все лікує. Називається Поліспорін
-
Ніхто часом з брендона в вініпег ближчим часом не збирається? Треба дитині самокат звідти взяти і я б в вініпезі забрала🙄 З мене кава
-
Хтось по чптам писав
-
Доброго дня, громадо Підкажіть, чи потрібне сейфіті для скутера менше 50 кубометрів?
-
Вітаю! Не можу знайти інформацію - у чоловіка вкрали паспорт, там віза 😭 Хтось відновлював документи і візу? Допоможіть будь ласка 🙏
-
з власного досвіду: можливі ускладнення якщо вкрали. моя порада не кажіть що вкрали. загубив.
-
з 1 липня в саблет здається 3 кімнатна (3 bedroom) квартира з 2 ванними кімнатами. 1-й поверх, великий балкон, пральна машина та сушка в квартирі. 1900 CAD на місяць - погоджено до 1 червня 2024, воду включено, електрика сплачується окремо. дуже тихий сімейний район - Island Lakes (Bona Vista). Будинок дружній до тварин. Поруч файний парк з дитячим майданчиком, невеличке озеро, школа 10 хв пішки, автобусні зупинки 5-10 хв. Додатково є можливість орендувати підземний або наземний паркінг та сторедж на поверсі.
-
дивіться на сайті МРІ чи потрібна реєстрація
-
Звільняється кімната з 1.06.23 Район Windsor Park. 3 спальний таунхаус. Всі комунальні та інтернет включено. Можна ставити машину перед будинком. Спільна кухня, вітальня, задній двір. 5хв до автобусу в центр та продуктового магазину. $670
-
Терміново Продаю свою машину Mazda 5. 2012 Ціна 8.500
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, для продовження дії закордонного паспорта дитині , чи потрібно обов'язково робити фото ?
-
Дякую
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/konsulskipitannyav64011ee78127a
-
Я заплатила 5 + 50 на свою та так само на картку чоловіка
-
Прошу пробачення, дітям до 16 років привклеюванні фото в пасплрт еадати дві фотографії - це обов'язково ?
-
Вказано, що за бажанням батьків.
-
Shoppers drug mart, Sttaples
-
Дякую, тоді можливо підкажете, де можна зробити фото у форматі 3,5 на 4,5 ? Сьогодні пробували зробити у Wollmart , попросили 3 на 4 нам зробили 7 на 5 см. Сказали, що інщі не роблять
-
Супер 👍 Дякую
22 Jan 2023, 08:02
55455/239712
3 minutes ago