Українська Манітоба
-
Лол! Сanada Life, Scotiabank, TD Bank - одні із найбільших роботодавців Канади. Вони кого кинули? Аналогічно, ви знайдете вакансії від Manitoba Hydro, City of Winnipeg тощо
-
Якщо манітоба старт допомогла хоча би комусь - це дуже круто, вони вже заслужили великої поваги. Вони не можуть допомогти з роботою всім, і це норм - жодна компанія з пошуку робіт цього також не може. Просто не потрібно узагальнювати що вони всім надають хороші варіанти і кому ні - то це значить що люди цього самі не хочуть. Не всі!
-
то для чого ці організації співпрацюють тільки з деякими працедавцями?! А я скажу. Тільки з тими де людину найлегше "кинути". Праця в дуже поганих умовах, мінімум бенефітів, низька зп і т.п. Але то таке.
-
Аналогічно, через КУК Манітоба влаштувалось сотні людей на роботу. Через одного єдиного волонтера. Без жодної винагороди з боку роботодавців. Однак, працевлаштувались ті, хто відповідав вимогам або прагнув відповідати вимогам і все для цього робив.
-
Це не рекрутингові агенції. На жаль, тут з цим погано. Вони помагають з резюме організовують ярмарки, соver letter, references. Ви до них приходить, грубо кажучи, з вакансію з indeed , а вони помагають вам правильно подати , зібрати доки і щоби це все виглядало профешинал, можуть допомогти підготуватися до інтерв'ю, якщо хтось думає, що це легко, то після двох 50 хв інтерв'ю, які в мене були день в день під час ланчів основної роботи , я неділю пігулки від голови пив. Те, що без підготовки, це просто жах. Тому те що я написав, вони готували зі мною занять 3-5 індивідуальних Манітоба старт і то я кинув ... разом ... шукали обов'язки, як правильно написати і т д І працють вони з Вами роками поки роботу не знайдете Ось вам ще й репетитор безкоштовно, воно дуже прокачування інглиш Все було онлайн, дуже зручно Старайся по максимуму використовувати все що вам діється в той спосіб який вони працють а не переробити їх від себе Ми з волонтером репетитором з ім центру до цього часу просто списуємся перед важливими ситуаціями і вона радить як краще Чи листа на написати з претензіями в гавермент чи роботодавця чи що, так щоб образливо не було. Вона каже що ми східноєвропейці дуже стрейтфорвард)))
-
Роботодавці НЕ ПЛАТЯТЬ грошей ні Манітоба Старт, ні OFE Ці організації живуть виключно на гранти від уряду та філантропів
-
А хтось так заявляв? Мова ж про те що не всім вони помагають
-
і ось ключева позиція цих "агенств". Робототавці з якими співпрацюють ці організації 😉
-
я так і зробив, просто інформую про їх пропозицію. я переживаю за людей які мови не знають і підуть на це
-
жах
-
Так вибирайте тих роботодавців, яких ви хочете. Також ви можете торгуватись як за зарплату, так і бенефіти при наймі на роботу, якщо ви вважаєте, що вартуєте більшого.
-
оце вже реальність... 👍
-
1. Резюме розносити особисто. 2. Якщо просто віддали чекайте 2-3 місяці 3. Шукати малі організації, де немаєhr і зразу треба людина. 4. Йдіть на любу роботу де графік флексібл і в процесі шукайте 5. Якщо ніяк їдьте в село, там всі один одного знають і знають в яке кафе чи готель чи майстерню треба люди Якось так....
-
Мені від ofe була пропозиція на McDon, 15 місяців випробувального терміну без бенефітів.😂
-
ага...треба мабуть ще зазирнути в мою папку спаму. Там мабуть полюбому є пропозиції щодо роботи в Apple
-
Ось вакансії від Манітоба Старт від роботодавців, з якими вони працюють manitobastart.com/job-postings/
-
а що цей завод макдон взагалі якесь кончене чи що? Просто питаю, цікаво
-
на пропозицію торгу і питання про бенефіти, все закінчилось посиланням на політики мак дону)
-
Будь ласка, вакансія від Manitoba Liquor and Lotteries Corporation. Це на сайті Манітоба Старт
-
я не знаю, там не працював. Мені вистачило 15 місяців випробувального періоду.
22 Jan 2023, 08:02
55581/230595
24 minutes ago