Українська Манітоба
-
Все добре, як ваші справулі? ;)
-
Ну щось недуже активнічал, втомився 🥱 може? Ми його в коробочку поклали і на річку віднесли…
-
О, ми сьогодні зустріли кілька десятків таких.
-
Здається 3-кімнатний 3-рівневий будинок в Кентербері Парк - Транскона. Приватне розташування, тиха вулиця, доглянутий район. Поблизу є школи, парки, магазини та багато зручностей. - Три спальні на верхньому поверсі, 2 с/у - Холодильник з нержавіючої сталі, плита, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, сушильна машина. - Центральний кондиціонер. - Парковка для двох автомобілів. Без домашніх тварин, вдома не курять. Ціна 1800$ плюс комунальні послуги. Доступний з 1 липня. Договір оренди на рік. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за адресою transconarent@yahoo.ca (українською, російською, англійською)
-
Як ваш светрик?))
-
На сонечку гріються…бррр я не дуже великий фан ціх повзучих 😖 Сусіди чули як я «раділа» голосно цьому гостю🫣😆
-
Соррі то я светрику Наталі писав
-
ось нагода куди сходить) winnipeger has a right to enjoy mushrooms 🍄
-
Вони мені не брати. Я не вживаю )
-
😂Прекрасно, висить в шафі, чекає гучної нагоди… Думаю може аукціон зробити чи що?
-
Ваших братів прикрили ( www.google.com/amp/s/www.cbc.ca/amp/1.6850258
-
ок. Зрозуміло. Але причому тут PR?!
-
isport.ua/ua/boxing/7243637-lomachenko-khejni-video-onlajn-translyatsiya-titulnogo-boya трансляція боксу, треба Український ip
-
це питання а не провокація.
-
Нормальний паспорт для дитини, і відсутність прильоту ракет в дім
-
Що за провокації ? 😄
-
Дякую, я йому передам;)
-
що спонукає людину отримувати тут PR? І в подальшому громадянство. Розкажіть ті люди які до цього йдуть, цього хочуть. Для чого?
-
твоєї тільки поради не чув.
-
кращої долі 😂👍👍👍
22 Jan 2023, 08:02
55704/231357
20 minutes ago