Українська Манітоба
-
Гарні новини😂
-
Звісно
-
А з 24 лютого мовчав-мовчав, а потім спробував в’яло доїть прапор. Але він вже нікому не всравсь
-
Та мені ще було про нього ясно, коли моя знайома для мене брала його автограф, а він летів на змагання в Пекін. Казала, що вже тоді сильно звізда став і Україна для ніво ні родіна.
-
Мда. Всяка повага до таких людей пропадає. Стільки «голосу» в них було, стільки людей їх могло почути як по обидві сторони так і по всьому світі. Але так зручно мовчати…
-
Чоловік шукає роботу в районі Брендона. Будова, фабрика, завод
-
Нє, достукуватись там немає до кого. Всіх в топку. Мова про початок війни, тоді це було дуже важливо
-
А ви не онлайн оформлювали?
-
Ви серйозно? Після всього що русня зробила, ще хтось намагається до них достукатись?
-
Здається кімната для чоловіка або хлопця без шкідливих звичок у 1- бедрумній квартирі. Район Сан-Боніфаціо. Недалеко від університету і лікарні! Автобус 19 і 10. Ціна - 440 доларів в місяць!
-
Не думаю, що це б допомогло. Навіть зараз після скількох тисяч втрат там 80% підтримка війни. Вони весь час хотіли знищити Україну.
-
Воно то так, але хтось таки й перейшов на сторону України і воює проти вождя. І можливо таких могло би бути більше. А взагалі я з вами згідний, згідно сьогоднішній реалій то вже всьо «давно й не правда». Хороший русский - мертвий русский.
-
Онлайн ,але не зміг знайти де можна добавити самому.🫠
-
300 %, він зневажає Україну.
-
Постити недоумка ,нікому не потрібного ,проросійського 🤡 , якому дорога тільки за кораблем не має смислу ,бажаю йому більше поразок , і взагалі всього найгіршого що може бути.
-
Програв , оце я завтра свято зроблю собі 🤪🤪🤪
-
Лома програв, але так москалям в треба
-
/banofbot
-
Я звісно не згодна з його поглядами, але він Україну представляв.
-
Він москаль
22 Jan 2023, 08:02
55747/233057
2 minutes ago