Українська Манітоба
-
Воно то так, але хтось таки й перейшов на сторону України і воює проти вождя. І можливо таких могло би бути більше. А взагалі я з вами згідний, згідно сьогоднішній реалій то вже всьо «давно й не правда». Хороший русский - мертвий русский.
-
Онлайн ,але не зміг знайти де можна добавити самому.🫠
-
300 %, він зневажає Україну.
-
Постити недоумка ,нікому не потрібного ,проросійського 🤡 , якому дорога тільки за кораблем не має смислу ,бажаю йому більше поразок , і взагалі всього найгіршого що може бути.
-
Програв , оце я завтра свято зроблю собі 🤪🤪🤪
-
Лома програв, але так москалям в треба
-
/banofbot
-
Я звісно не згодна з його поглядами, але він Україну представляв.
-
Він москаль
-
По суті: він не баче різницю між москалями і Українцями. Він тільки за московських попів
-
Якщо ви дивилися ви ж бачили який гімн він співав і який флаг був. Він виступав як спортсмен від України. Тобто по суті, якщо хтось дивився не знаючи сттуації, програв спортсмен від Ураїни.
-
Дуже поважав його як спортсмена і радів , що в нас є такі зірки. Бачив його бої особисто, ще коли він на якісь чемпіонати в Київ приїжджав, у театрі на Подолі проходили. З того часу слідкував і радів кожній його перемозі. Але пройшло
-
Колись - може
-
Вмер Трофим і фіг з ним
-
Будуть колись ще у нас кращі за нього. А от позицію людина показала назавжди
-
Ніхто не засмутився😄
-
Програв та й програв. Як кажуть, та й грець з ним
-
Я теж не слідкую, але новини ж дивитесь)
-
У мене 22 рік пройшов, я гадаю, як і у багатьох наших співвітчизників такий, що не до видовищ було. Потім якось зазирнув, що воно там базікало. Я не слідкую за ним з того часу
-
Лол мене , здається , з чатику про украінцєв в Вініпєгє через ломаченка кікнули 🤌🏻😂
22 Jan 2023, 08:02
55758/231274
about an hour ago