Українська Манітоба
-
Район ми ще не вибрали конкретний. Читала, що радять жити нижче річки, начебто там норм. Розкажіть, будь ласочка
-
Користувач Martins, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я ищу личного о..") не відповідає мові правил чату.
-
Staples
-
Добрий ранок! Чи хтось знає, де можна сьогодні роздрукувати пасс до парку?
-
Дякую добрі люди 🤗
-
В Best Westrn
-
скажіть, а не хто не знає де у Вінніпезі є ресторани кошерної їжі?
-
Ок Дьякою
-
Нормально вони тільки гроші качають. На протязі певного часу лікували зуби в них, але сервіс в них-жахливий. Прийшов по запису та сидів ще 4 часа (в іншого дантиста було зовсім інакше, тому не треба казати що тут всюди така медицина). «Спеціаліст» лікувала тільки ті зуби, які можна було швидко зробити і забути. А коли страшно заболів зуб який вона відкладувала, то я почув «ой, я не знаю візьмусь я за нього чи ні» та «ну в нас зараз немає місця». Пішли до іншого стоматолога-все зробив без якихось питань, все вчасно та по запису
-
Цікаво хто вам це радить. Бо це не відповідає дійсності. Найкращі вищі школи це: Sisler High School, Kelvin High School, Fort Richmond Collegiate, Vincent Massey, Oak Park, West Kildonan Collegiate і інші. Також є приватні школи
-
Пропоную послуги перукаря! Стрижки Фарбування Весільні зачіски Салон знаходиться👇 The hive hair company 175 Osborn street Інстаграм моя робота👇 www.instagram.com/p/Cm3Bm1fjvq6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
звучить звісно поганенько, може такий дантист попався. Але особисто в нас опит доволі протилежний. При чому що не тільки я в нього вже був (Андрій), і робив вже в нього і пломби і коронку - якість чудова. Я рідко тут в чаті когось рекомендую, їх не соромно порадить зі свого опиту.