Українська Манітоба
-
Коли я допоміг записати до своєї школи вже 15 дітей (це коли батьки звертались за допомогою) і коли ці діти будуть створювати перший в історії школи Український клуб то це приємні моменти також. А коли я зайшов недавно у бар інститут Просвіта (якому понад 100 років) і почув російську - ну це просто неповага…. Розумію що зараз усім важко бо нова країна, нове життя, труднощі з пошуком роботи та навіть психологічно важко на чужині але навіщо ж декілька «рагулів» (вибачте за слово) портять репутацію іншим? Ця група створена щоб допомагати Українцям з надією на те щоб ми розвивали Канаду та забезпечували власні потреби, і з часом зробили вже Україну кращою.
-
Ой то не вам. Соррі
-
Доброго дня. Підкажіть, чи можна змінити візу one на мультивізу?
-
Дуже легко сказати що все бруд, що вам не подобається . Я вважаю що одне із призначень цього чату та спільноти взагалі - це ділитися досвідом , та порадами - якщо просять . Досвід буває у всіх різний . Який вихід шукати з цього досвіду теж можна запитати у цьому чаті . Але якщо досвід негативний - це не означає що цім людям треба затикати рота , чи цькувати їх , та насміхатися з них .
-
Добрий день! Посібник існує, але переклад там дуже поганий, від слова зовсім
-
Чи є в КУК хороший перекладач, який би зміг грамотно перекласти книгу дорожнього руху українською мовою? Ми скинемось за цю роботу, гадаю, що це буде дуже корисно для суспільства. Хочеться вникнути у всі деталі, а англійською не виходить, зрозуміло, але дуже поверхово. Дякую!
-
Завтра
-
Якщо є посібники ПДР російською, а немає в нормальному перекладі українською, то логічно на це скаржитись і, мабуть, логічно апелювати до КУК
-
По-перше, я Вам не "Ти". По-друге, перечитайте повідомлення вище, там ОСОБА_1 ставить адекватне питання представнику КУК щодо того чи можна перекласти посібник, якщо до збору коштів залучиться спільнота, але ОСОБА_2 реагує на це інакше, я ж відповідаю на коментар ОСОБИ_2. По-третє, хіба так важко не бризкати жовчю, якщо від цього 0 користі?