Українська Манітоба
-
"You" в англійській мові використовується в множині, однині і як ввічлива форма. Цілих три способи використання, уявляєте?
-
Але Ви не пишете англійською, в українській мові саме "Ви" використовується як ввічлива форма, а не "Ти", і це не "форма поваги" оскільки ввічливо можна, а іноді треба звертатися до людини, яку не поважають, тому це "форма ввічливості"
-
По програмі українці можуть купити одне житло для себе. Теоретично ви можете купити у іншій провінції, але схоже тим самим підкреслюєте що плануєте переїзд вже зараз
-
І ще я спростую Вам міф про монголо-татар. По-перше, немає такого етносу. Є монголи окремо, і є татари окремо. Монгольська імперія формувалася різними кочовими племенами тюркського походження. І саме Монгольська імперія, а не Монголо-татарська орда, як це метаморфозувалося в совєтській історії. Якщо Ви апелюєте до московитів, то називайте речі своїми іменами і не плутайте їх з представниками Монгольської імперії, які не дожили до наших днів. Теперішні московити, в переважній більшості, це виключно плід збочення ідеологій комунізму та нацизму з домішками фашизму, расизму, шовінізму. Але тим не менш не існує мов, в яких немає ввічливої форми звертання.
-
Якщо ви працюєте і є кредитний рейтинг, не історія, можна розраховувати на кредит на моргейдж від 5% down payment. Це без роботи у провінції банки дають моргейдж від 35% даунпеймент, кредитні спілки від 25%
-
Можу вам порекомендувати гарного ріелтора, вона рекомендувала брокера.
-
Деякі от і обійти не хочуть але під критерії не підпадають. Я працюю на ремоут позиції, плачу податки і живу в манітобі але работодавець зареєстрований в онтаріо - все не підпадаю під умови (наче) написав листа у мпнп але мені так і н відповіли, вже місяць пройшов. А я у Онтаріо і не був жодного разу 😂
-
Та я хз чи є у них програми які навіть. Зі мною 5 людей я свідомо обирав Манітобу бо тут дешевше і простіше осісти. Ще один переїзд це капець… вже типу прижилися тут але без перспектив. Хз дочекаюся відповіді (сподіваюся) мпнп і буду дивитися.
-
От і виходить що я не там не тут. Дичина якась (
-
Ну з місцевими роботодавцями у нашої родини не склалося. Досі чекаємо на відповідь від employment standards і сподіваймося що 14000cad на які моїх батіків кинули нам повернуть. А ще як виявилося той работодавець не подавав Record Of Employment. І тепер і Employment Insurance моїй мамі скоріше за все не світить. Я морально до такого пі3децю не був готовий. Я вже виснажений цією бюракратією і трешем.
-
Костко найдешевше