Українська Манітоба
-
Російськомовного українця від росіянина досить легко відрізнити. А ви взагалі вкурсі, що в Канаді заборонено переслідування в тому числі за мовною ознакою, особливо дітей. По людях треба дивитись. Не всі російськомовні українці підтримують росію.
-
Я бачив на вході у сейфвей типу здаєш старий береш новий (з доплатою за газ)
-
Якщо чесно то поки що ні. Я тримаю цю опцію за дужками. Як і взагалі еміграційний процес, я якось дуже застряг у бюрократії з іншими питаннями. Та і наче мені ще ранувато. Завтра буде рік я ми прилетіли.
-
www.cbc.ca/amp/1.6850932
-
У перші тижні перебування в Канаді мені потрібно було роздрукувати 1 арк. і з мене взяли 3.60$ 🙃 потім ми купили принтер і більше туди не ходимо.
-
#14 закріплене повідомлення
-
то мабуть вам вам ще щось робили. Там є здорові машини, до них люди самі йдуть і роблять що треба - копія, друк файла який можете відправити з девайсу або через пошту тощо
-
Так, як там хату застрахувати, хтось знає?
-
думаєте що мпнп 100% не перевірять що ви після отримання номінації але до отримання ПР переїдете в іншу провінцію?
-
Дивно дуже. Я друкую рекулярно, за ч/б друк 16 центів + tax
-
-
зрозумів.
-
Ви щось не так зрозуміли, я мав наувазі що якщо мпнп мені не світить то напевно єдиний вихід це переїзд і подача по програмі іншої провінції. Ну або подаватися за федеральною.
-
Подивіться, можливо вам буде найкращий варіант, і не будете прив'язані до провінції
-
Можливо. У кожному staples є 5-6 self help принтерів де можна самому усе роздрукувати
-
в ж самі друкуєте а там мабуть який ектра сервіс був
-
15-20cad monthly
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, коли починається сезон грибів і які популярні є місця)
-
Не знаю точно про гриби, а от сезон кліщів вже в разгарі. За пару годин перебування на фермі з покошеною травою зняли з себе п’ять штук
-
Середина - кінець серпня, а ось місця тут вже важко )
22 Jan 2023, 08:02
55988/230458
17 minutes ago