Українська Манітоба
-
-
Ви якась істеричка. До того ж займаєтесь сексизмом та дискримінацією людей за статтю. У Канаді та цивілізованій Европі так не прийнято. Я б якщо зітикнувся з вами у житті, викликав би поліцію і поскаржився на булінг.
-
Пані з інязу, передивіться розмови. Ваші докори тим "хто втік" ви розкидали ліворуч і праворуч. Бо у вас чомусь всі чоловіки-українці"втекли". І я по вашим словам не виключення. "Тримай злодія"зазвичай кричить дужче всього сам злодій, і саме цим можна пояснити вашу ненавість до тих хто станом на 24 був за кордоном. Розумію, але знову прошу бути обережною у звинуваченнях. Тут крім чоловіків які "втекли" ще багато українських канадійців сидить і читає ваші опуси.
-
Передивіться розмову. Я вас взагалі не чіпала. Ви мені перший почали писати, чому я не в Україні. То вам можна комусь докоряти, а у відповідь правди чути не хочете. Просто гидко таке чути від чоловіка, який втік з України і ще комусь докоряє. Мої рідні чоловіки всі в Україні, мій син там на відміну від вас. А на рахунок англійської мови та роботи, то з цим проблем немає, слава Богу. Англійську вивчила ще на інязі в свій час і можу зараз свій час витрачати в чатах як мені заманеться.
-
А вчора, поїхали в Велью Вілідж. Канадійка почула нашу мову, сказала по українські - Слава Ісусу Христу, і що вона українського походження. По всьому магазині бігала за нами хотіла 50 доларів дати, ми відмовились, давала дитині 50 доларів. Ми с трудом не взяли. Це була проста пересічна громадянка, хоча напевно сама не багата, так як магазин секондхенд. Ось такі канадці "непривітні".
-
Доброго вечора! З наступаючим новим роком! В хілтоні залишилось дуже багато вечерь, якщо комусь потрібно - зайдіть заберіть, будь ласка Сьогодні курка гордон блю 😘 * До опівночі
-
Це була спроба вербування в банду 😁
-
Сьогодні до мене біля зупинки у downtown підійшли гангстери у наколках яки палили ганджу. Та ніколи не вгадаєте що вони зробили - привітали з наступаючим Новим Роком та святами та побажали всього самого найкращого! Вот такі вот небезпечні гангстери у найнебезпечнішому місті Вінніпег.
-
А як приїдуть і отримаєте крімінал рекорд, можна пакувати речі.
-
Поліція приїде. Є закон про порушення тиші, там не те що за феєрверк, за гучну музику приїдуть
-
Перепрошую, чому це наглість? Вашаж совість вам не перешкоджає усім докоряти що не в окопах. Що за кордоном, особливо чоловікам. Цей стиль мені знайомий, голосувальникам "любітєля шашлічков" притаманний. То мо вам краще зосередитися на чомусь більш вагомому, мову повчити англійську, чи найти роботу краще, чи волонтерити, роботи хватить усім.
-
О, норм. Дякую за відповідь.