Українська Манітоба
-
Yes
-
В додатку «поповнити свою картку», вводите дані канадської карти і суму яку хочете перевести Через 3 секунди на рахунку
-
Я завжди як Пилип з конопель, але на Канада дей де у місті буде феєрверк? На форкс?
-
Як група називається? Дякую 🙏
-
Ми восени збираємо звичайні опеньки в мішаних лісах, навесні кліщів багато 🫣😂 Але хотілось би білого 😍
-
На Facebook є група де діляться місцями і знахідками. Особливо про morels бо вони дуже рідкісні і дорогі
-
Доброго вечора, чи хтось може підказати як поповнити картку монобанк?
-
Foraging Manitoba
-
Боже дякую велике!!!! Я то шукала через Свіфт через інші аплікації, а тут все так просто) дякую гарно)
-
Чи може хтось допомогти з роботою? Заводи, будівництво ітд, будь-яка робота, буду вдячний!
-
З Приват теж працює?
-
А навпаки так працює ?
-
Я думаю що так, пошукайте в приваті «поповнити картку», бо я ним не користуюсь і не підкажу(
-
Ні(
-
Підкажіть, будь ласка, хто проходив процедуру з дипломом? Сплатив на сайті та передав документи в apostille.in.ua. Поки чекаю відповіді, а ось на сайті WES чи потрібно щось завантажувати або апостиль самі все їм надішлють?
-
Olha Artemenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Апостіль ЮА самі все їм надішлють. Може тільки підвантажити переклад, якщо не замовляли його в апостиль.юа
-
Вітаємо, Svet Lana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Oleg, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт. Підкажіть школи з баскетбольними сильними командами або спортивну школу. Чи як їх шукати?
22 Jan 2023, 08:02
56137/231555
3 minutes ago