Українська Манітоба
-
Боже дякую велике!!!! Я то шукала через Свіфт через інші аплікації, а тут все так просто) дякую гарно)
-
Чи може хтось допомогти з роботою? Заводи, будівництво ітд, будь-яка робота, буду вдячний!
-
З Приват теж працює?
-
А навпаки так працює ?
-
Я думаю що так, пошукайте в приваті «поповнити картку», бо я ним не користуюсь і не підкажу(
-
Ні(
-
Підкажіть, будь ласка, хто проходив процедуру з дипломом? Сплатив на сайті та передав документи в apostille.in.ua. Поки чекаю відповіді, а ось на сайті WES чи потрібно щось завантажувати або апостиль самі все їм надішлють?
-
Olha Artemenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Апостіль ЮА самі все їм надішлють. Може тільки підвантажити переклад, якщо не замовляли його в апостиль.юа
-
Вітаємо, Svet Lana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Oleg, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт. Підкажіть школи з баскетбольними сильними командами або спортивну школу. Чи як їх шукати?
-
www.basketballmanitoba.ca/2023/02/mhsaa-top-10-power-rankings-feb-20-2023.html?m=1
-
Хай скул? Чи яку?
-
Ось рейтинг high schools по спортивних командах по різних видах спорту www.mhsaa.ca/power-rankings/
-
BMW 330XI 4WD 2006 . Car is in good condition , runs and drives good . Has lots of features : memory seats , climate control , sunroof , big screen . Has no issues with this car , quick enough . 1k km ago changed engine oil . Selling because need bigger car . 10500$
-
А ми на 5 доларів роздрукували 2 стор., не спитали відразу )
-
Дивно, я перед ярмарком вакансій десь 30 листів на 5$ надрукувала Можливо у вас кольоровий друк був?
-
То був "сервіс"
-
Там самообслуговування, нє?))
22 Jan 2023, 08:02
56145/229617
15 minutes ago