Українська Манітоба
-
2 тижні тому проходили медичне обстеження, там нас питали чи маємо щеплення, сертифікати мали друковані з собою
-
Ніколи не думав що можу заздрити гусакам. Їх гармонії в житті…
-
Підкажіть які ще є тур оператори окрім санвінг,редтаг?
-
User, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Лендлорд
-
Так я чув! Але мою параною - ні! 😁
-
Жесть. А в мене інший досвід. Кілька разів приходив роздрукувати по 2-3 листочки в UPS Store на перехресті Lagimodiere i Regent, там якісь хлопці індуси працюють, казали, що нічого не треба, друкували безкоштовно.
-
Залежить, що прописано в контракті. Якщо вони знайдуть в трубах предмети, не призначені для труб - залишки їжі, кістки, купу жиру, якісь серветки, засоби гігієни тощо - скоріш за все вам доведеться платити.
-
В садочку в якій зараз ходить мій син шукають вихователя. Якщо комусь цікаво - зп $17 доларів на годину. Резюме кидати сюди employerrep@abcentre.org
-
Працюю на сервісну компанію, недавно був виклик від одного з клієнтів, в садочку забився унітаз невідомим предметом, сантехнік звичайним дротом нічого зробити не зміг, прийшлось викликати сторонню компанію, яка спеціалізується на цих речах. Так от, витягнули пів пачки дитячих салфеток, садочку таке кіно обійшлось у 850 CAD. Так що двічі подумайте що і куди ви викидаєте 😅😂
-
Як мені сказала директорка, якщо вони візьмуть декілька вихователів то зможуть взяти ще дітей до садочку. Бо в них на кожного вихователя має бути 5-6 дітей
-
За 15😅
-
А можна туди з своєю дитиною ?)
-
Відмінили з першого листопада 2022 якщо не помиляюсь . Нічого друкувати не треба . Ваші щеплення то ваша особиста траума та багаж відтепер 🌚
-
І нехай весь світ почекає (с) 😂
-
Доброго дня, у когось є номер україномовного парацівника з RBC?
-
Доброго дня. Я працюю в RBC. Кому цікаво відкрити рахунок, кредитну картку ( ліміт $2000) - звертайтесь. Або загальні питання. 1750 Plessis Road.
-
Привіт Я Тут, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Користувач Parovoz_on_rails, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Может кто-то по..") не відповідає мові правил чату.
-
Привет
22 Jan 2023, 08:02
56177/239308
3 minutes ago