Українська Манітоба
-
Працюю на сервісну компанію, недавно був виклик від одного з клієнтів, в садочку забився унітаз невідомим предметом, сантехнік звичайним дротом нічого зробити не зміг, прийшлось викликати сторонню компанію, яка спеціалізується на цих речах. Так от, витягнули пів пачки дитячих салфеток, садочку таке кіно обійшлось у 850 CAD. Так що двічі подумайте що і куди ви викидаєте 😅😂
-
Як мені сказала директорка, якщо вони візьмуть декілька вихователів то зможуть взяти ще дітей до садочку. Бо в них на кожного вихователя має бути 5-6 дітей
-
За 15😅
-
А можна туди з своєю дитиною ?)
-
Відмінили з першого листопада 2022 якщо не помиляюсь . Нічого друкувати не треба . Ваші щеплення то ваша особиста траума та багаж відтепер 🌚
-
І нехай весь світ почекає (с) 😂
-
Доброго дня, у когось є номер україномовного парацівника з RBC?
-
Доброго дня. Я працюю в RBC. Кому цікаво відкрити рахунок, кредитну картку ( ліміт $2000) - звертайтесь. Або загальні питання. 1750 Plessis Road.
-
Привіт Я Тут, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Користувач Parovoz_on_rails, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Может кто-то по..") не відповідає мові правил чату.
-
Привет
-
181 Higgins Avenue
-
Яка адреса садочку?
-
Всім доброго вечора, підкажіть як відправити маленьку посилку до України з Вінніпегу? Міст єкспресс на бачу для відправки
-
Доброго вечора! Можливо хтось продає порохотяг?
-
Всім доброго вечора. Хто користується кредитною карткою Мастеркард Wolmart? Як її поповнювати?
-
як справулі ? є вже ті хто купили будинок?
-
http://sum.in.ua/s/pylosos
-
5 Ton Truck City Delivery Driver - Winnipeg, MB - Indeed.com ca.indeed.com/viewjob?jk=6b0923fa9b4d8a51
-
Пылесос
22 Jan 2023, 08:02
56186/230973
about 4 hours ago