Українська Манітоба
-
Сьогодні дізналась маст-хев для орієнтації на місцевості без джіпіес - всі (чи майже) горизонтальні вулиці у Вінніпезі називаються Авеню, а всі вертикальні - Стріт🤞🙃 якщо всі про це знали крім мене, то могли б і раніше сказати 😬
-
а ще нумерація з центру і непарні номери праворуч. Бачили ж в фільмах коли кажуть побіг на захід по якійсь авеню - зразу зрозуміло в якому напрямку бо авеню то зі сходу на захід. За містом місцеві дороги нарізані як решітка і між ними відстань 1 миля тобто 1,6 км
-
Так
-
Я робила сама, загрузила апп н телефон , вибрала потрібний розмір , сфотографувала на білому фоні, зберегла на телефон. Потім роздрукувала в Волмарті🤗
-
A place? Court?
-
експертиза під'їхала)
-
То жне грм, а ремінь доп обладнання
-
Хз, може по діагоналі? 😁
-
тачка за 5800. ремінь грм розсипається, масла менше мінімума. кар ранін стронг !💪💪💪🦁🚗🚕🚙
-
В якій машині то генератор приводиться в дію ременем грм?
-
читали новину? про сан вітал центир, бамжі піджидали жіночку сидячи на капоті. потім пішли, і як тільки жіночка підійшла і відкрила авто, підбігли і мали ножа в руці. жіночка сіла в тарантас і газанула . ну і написала пост в .фб.
-
Не завжди, он за річкою навпаки
-
Це у всій Північній Америці, не лише у Вінніпегу. А ще є наприклад Place - це означає cul-de-sac і там немає проїзду, і є різні Plaza, Drive, Road etc
-
Тяжко перших 100 років, на 101 в два рази легше.👍 😂
-
www.vox.com/platform/amp/2016/11/14/13275486/streets-roads-avenues-names-reasons
-
А ви хотіли, щоб за 6000 нова була? Машинам по 15. Ніхто дуже нічого не робить, бо після 150-200 треба 6-8 тис вложити. Це тільки ходову перебрати всі рідні частини поміняти. Ніхто їх не робить поступово, бо їздять до останнього. Ак або мотор район 5000 кожен. Тому те що ви показали це так ... дрібниці...Машини тут окрема історія ... як за 5000 купив будь готовий ще 5000 вкинути але від того вона новіша не стане І потихоньку дальше вкидувати))) А знайти на 80 т пробіг і рік свіжий, то коштує як нова і їх нема, бо чого їх продавати, це не в нас , що машина надоїла, хочу іншу
-
Holly Molly so many different ways and roads 🤪 Good to know 👍 Єдине що не зазначили Bay, я на Bay живу 🤗
-
Тому і їздять на ржавих, бо як за ремонт 10-12 ввалив, то і продавати уже рука не піднімається
-
Bay означає cul-de-sac
-
качали щось? Раніше це були дуже рідкі випадки.
22 Jan 2023, 08:02
56257/229239
6 minutes ago