Українська Манітоба
-
Хз, може по діагоналі? 😁
-
Не завжди, он за річкою навпаки
-
А ви хотіли, щоб за 6000 нова була? Машинам по 15. Ніхто дуже нічого не робить, бо після 150-200 треба 6-8 тис вложити. Це тільки ходову перебрати всі рідні частини поміняти. Ніхто їх не робить поступово, бо їздять до останнього. Ак або мотор район 5000 кожен. Тому те що ви показали це так ... дрібниці...Машини тут окрема історія ... як за 5000 купив будь готовий ще 5000 вкинути але від того вона новіша не стане І потихоньку дальше вкидувати))) А знайти на 80 т пробіг і рік свіжий, то коштує як нова і їх нема, бо чого їх продавати, це не в нас , що машина надоїла, хочу іншу
-
Holly Molly so many different ways and roads 🤪 Good to know 👍 Єдине що не зазначили Bay, я на Bay живу 🤗
-
Добрий вечір Чи приходив комусь лист від Shaw за порушення авторських прав на музику, фільми? Не знаю чи це спам
-
ті хто в ліз беруть на 3-5 років вони їх потім ділеру здають назад і в них є ліміти по пробігу в рік. Старі машини зрозуміло що тримаються на надійності від виробника. Ніхто мотор капіталити не буде, або форбу підбирати - побачив що біда, то треба балончиком задути, скотчем підмотати і зливати, бо ремонт просто дуже дорогий.
-
Це тільки за скачані?