Українська Манітоба
-
Ця фінансова допомога не залежить від провінції. Це федеральна допомога. Оформлення онлайн
-
На заселення в готель треба завчасно записуватись?
-
Ні, по прильоту
-
P K, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Православна Церква України з 1 вересня 2023 року перейде на новоюліанський календар для нерухомих свят. Отже, ПЦУ відзначатиме Різдво 25 грудня, а не 7 січня. Покрову – 1 жовтня, Водохреще – 6 січня, а День Святого Миколая – 6 грудня.
-
Користувач RodovskiyCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Підкажіть будь ласка чи є в когось контакти для перевозки речей?
-
Вітаю. Хтось знає, чи продаються в Dollar Tree посуд для приготування, сковорідки та каструлі?? Була раз, не звернула уваги.
-
А де знаходиться? Бо набираю thrift store, а мені value village видає на карті
-
Але попасти треба, часом там ціна така, що від нових речей не дуже відрізняється.
-
Дякую
-
Thrift store
-
Я купляла акційне у Вормарті та IKEA на перші дні, потім ще дещо безкоштовно знайшла. Бачила у Віннерсі раз не погані акційні пропозиції.
-
А крім Волмарта, не підкажете, де ще бюджетний посуд можна придбати?
-
Ні, там дешеві товари.
-
Написала вам в пп
-
Ні ще))
-
З матрасами вирішили проблему?
-
Подобається мені наш місцевий cartoonist ;)
-
Знаю тільки на заході 2: 3421 Portage ave i біля Поло парку 2A -675 Empress Street st,але Гугл каже, що може бути закрите...
22 Jan 2023, 08:02
56312/229243
21 minutes ago