Українська Манітоба
-
Вже перейшли за 20К, якщо я пам'ятаю останню цифру правильно. Реальні цифри уряд опублікує десь в кінці року, я думаю.
-
Здоровенькі були! Дорогі співвітчизники, цікавить будь яка інформація стосовно поселення та роботи в сільській Манітобі (Steinbah).
-
І Ї Ë Ґ ЬІ Є Э Ъ Усі ці літери зустрічаються або в одній, або в іншій мові, але ніяк не в обох. Можете завітати до Вікі.
-
Манітобі це тільки наруку, бо тут насправді багато людей лишаються, звикають. Я вам кажу, зачекайте, поки у тих десятків тисяч, хто поїхав до Онтаріо не почнуться закінчуватися перміти (а до Онтаріо вже якщо не помиляюсь більше 100 тисяч заїхало)
-
У Калгарі набагато гірша ситуація із роботою. Так, платять трохи більше, але і рент дорогий, страховка на авто дорога.
-
Ну так і що? По чотири літери з кожної сторони. Я про це і говорив. Не так і багато, знаєте.
-
Насправді немає масового виїзду. Тисячі приїхали, сотні поїхали.
-
це гарно. головне, щоб економіка усіх витримала. цікаво скільки не знайшли роботу та поїхали
-
Якщо би з Манітоби массово не їхали тільки)
-
Так. Може навіть зал'ють грошей у проект джентрифікації даунтауну, зроблять там красу. Я вже бачив проект нового Портеж Плейсу
-
www.cbc.ca/news/business/household-debt-gdp-1.6852027
-
Самі канадці досить позитивно сприймають переселення українців до Манітоби. Головне, щоб швидше будувалося нове житло. З планами міста збільшити населення до 1+ млн через 10 років, потрібно буде запускати масові інфраструктурні проекти.
-
Чув, що активно просувають створення двох приватних українських садочків. Деталей не знаю, але там вже є вроді інвестори, навіть приміщення знайдені попередньо. Поки те все що у підвішеному стані, ризики оцінюють. Садочки на 15-20 місць.
-
А взагалі, я вже на 3 стадії сприйняття переїзду до Канади - торг, наче непогано за 8 місяців. Добре шо хоть робота є і та не зовсім погана...🫠
-
Вибачте, мене досі болить про садочки...
-
і садочки, будь ласка...🫠
-
Чесно місто не знаю. Не питав. Мабудь. Але поки арендує ще в Калгарі кімнату та їздить туди на своєму авто.
-
У діру Red Deer?
-
Але 35 тильки выглядає добре.. поки не почнеш рахувати що то вахта і тд і тп)
-
Підтверджую. Знайомий переїхав з Манітоби декілька міс тому до Калгарі. Каже роботу знайти за 18-20 можна, але й аренда дорожча. Сказав в Калгарі великих грошей (на страті, з ходу, як багато хто хоче) не заробиш. Тепер переїхав ло маленького містечка за 500км від Калагрі. Знайшов вахтову роботу з нафтосфері за 35кад.
22 Jan 2023, 08:02
56391/229242
4 minutes ago