Українська Манітоба
-
Користувач Dimdodimdo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("це не ремень гр..") не відповідає мові правил чату.
-
Поки не почнеш рахувати податкі …🫣😆
-
Red Deer прекрасне містечко! Таке враження що місто побудували в лісі, річка протікає, дуууже нагадує західну Україну… Розташований так що година-півтори їзди до Калгарі, Едмунтона та Rocky Mountain 🏔️ Мені дуже сподобалось там, але це моє сприяття, я люблю невеличкі міста ❤️
-
Тільки що сфоткала, може комусь актуально
-
Теж маємо там знайомих, їм подобається, за кулі нічого не казали… а де вони не прилітають?
-
Можливо, але візуально живописний, симпатичний і ніяк не нагадує діру…
-
Всім привіт. Я обожнюю грати в настільний теніс. Підкажідь будь ласка чати/групи саме Вінніпегу є? Буду вдячний за любу допомогу. П.С. англомовні группи/чати також шукаю :)
-
Я собі боюсь уявити що люди за Брендон думають 🫣😆 А! Напевно нічого поганого бо є докази британських вчених!
-
www.stocktrades.ca/safest-cities-in-canada/ Прикро що Манітоба не входить в цей список…
-
Привіт) Таке питання: переставала у вас працювати картка від peggo? Хоча я поповнила вчора на тиждень. Якщо так, що ви робили? Дякую за допомогу 🙏
-
Зате входить в цей 🤗 Так що напевно британські вчені помилялися… beta.ctvnews.ca/national/canada/2023/3/9/1_6307438.amp.html