Українська Манітоба
-
Попередження
-
Він пробував 4 рази , не знав що не можна.Повідомлення про 4 спроби. Я тепер переживаю
-
WINNERS FOOD STORE 240 Salter St We are hiring for inventory stocker and cashier position. $14.15/hour Monday to Friday 5pm to 11pm (More hours available in future) Please message me if interested You can reach out by email with your resume at [email protected] as well.
-
В мене друзі прилітають в опівніч до Вінніпеґу. Вони кілька разів висилали веб форму для бронювання готелю, але ніякої відповіді їм не прийшло. Що робити? Може, хтось має телефон до волонтерського пункту в аеропорту?
-
Нажаль :(
-
Калгарі красиве місто, як і Ванкувер як і Торонто і Реджайна і Вінніпег. В Канаді головне робота. Ті хто тут вже поза 5,10,15 років це все розуміє. Головне щоб всі добросовісно піднімали економіку як місцевості так і країни де проживають. Українські діаспори Альберти, Манітоби, Онтаріо (а потім уже зі всі куточків країни) доклали чимало зусиль з часів незалежності України так і посякдень. Гори, океан, теплий клімат - нема проблем: roadtrip машиною, чи літакок і за 2-5 годин ви будь де в Канаді (відносно :))
-
А який у Вас провайдер?
-
Хто користується кредиткою CIBC, яка система погашення її? Якщо я використала наприклад 300 Дол. з кредитки, ця сума розбивається на 12 міс, і мені треба вносити приблизно по 30 Дол. міс? Чи я маю до 22 числа наступного місяця всю суму погасити, 300 Дол? Бо вже запуталась
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка місця для риболовлі не далеко від Вінніпега )
-
Щоб залишатись у пільговому періоді і не платити % за користування кредитними коштами, потрібно гасити amount due до due date.
-
Користувач irishka0022, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Огиомнейшее спа..") не відповідає мові правил чату.