Українська Манітоба
-
Хто користується кредиткою CIBC, яка система погашення її? Якщо я використала наприклад 300 Дол. з кредитки, ця сума розбивається на 12 міс, і мені треба вносити приблизно по 30 Дол. міс? Чи я маю до 22 числа наступного місяця всю суму погасити, 300 Дол? Бо вже запуталась
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка місця для риболовлі не далеко від Вінніпега )
-
Щоб залишатись у пільговому періоді і не платити % за користування кредитними коштами, потрібно гасити amount due до due date.
-
Користувач irishka0022, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Огиомнейшее спа..") не відповідає мові правил чату.
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
Shaw
-
Але ж я можу і гасити 10% від заборгованості плюс %?
-
Можете. Відсоткова ставка буде 20,99% річних на покупки, і 22,99 на кеш
-
Дякую
-
Пропоную послуги із викладання англійської мови 🇨🇦 Маю 10-річний досвід викладання та освіту викладача англійської мови + 2 роки проживання за кордоном. Заняття проводжу онлайн та індивідуально. Всі необхідні підручники, матеріали та довідники з граматики надішлю на електронну адресу. Звертайтесь! Вартість - 17$/60 хвилин
-
Розмовляти, здається нема з ким, бо вже 4 попередження. Вимкніть йому інтернет на тиждень. Пробіцяйте на завжди, як що повториться Встановіть застосунок Shaw Home Blue Curve Він дозволяє вімикати інтернет на індивідуальних пристроях під'єднаних жо мережі. Працює тільки з рутeрами ХВ6-ХВ8 Як що у вас Хітпон - замовте апгрейд через Shaw support chat FYI: Штрафи за розповсюдження контрофактного ПЗ або музики або стрічок може коштувати до 5000 На ці гроші дитинка може накупити собі срфта 😵💫
-
Думаєте буде штраф? Він взагалі до компютера вже не підходить( Я пропустила повідомлення, а він не знав
-
Це ще шо, у нас когось завалили цієї ночі в будинку Не пускають на перший поверх, а там якась пошта в мейлбоксі, А ЩЕ замотали навколо весь будинок жовтою стрічкою, а там бузок розцвів Думала наламати, а вони калюжі крові у дворі охороняють, кажуть евіденс
-
В Canadian Tier зараз акція на сковорідки Tefal. За 20 доларів можна взяти. Там і на каструлі можна по гарних знижках взяти.
-
Але то я жартую, район ст джеймс-поло парк, все близько, до роботи 2-3 хвилини їхати на машині, костко є, лікьор март, ну пєсня А то шо там сусіди по ночах займаються доместік вайленсом – це слава Богу не мої проблеми💆🏽♀️ всьо окі Just regular activities in Winnipeg😁