Українська Манітоба
-
всім привіт, підскажіть найкраще місце де можна перевести документи на англійську для подачі на піар в Вінніпезі ?
-
Нє, ти шо. Вона на самому заході міста живе, а я в центрі :)
-
Ви що не сусідки ?
-
Так вона в нормальному районі живе, це не даунтаун чи нортенд чи спенс які вважають кримінальними. Так шо 2:0 ><
-
Доброго вечора, я шукаю сусідку) ( only woman) Північний Кілдонан, (Maxwell) 2bd. Район класний, мені подобається, поряд багато чого є. ціна питання 650$ ( разом з комунальними і інтернетом) Деталі в приват)
-
Так не цікаво
-
Дякую
-
В автобусах завжди так грязно?
-
Це ще не брудно
-
Боже ,так це гарна Канада🤣В Австралії родич живе та каже ,що в них такого майже нема на вулицях,та можна і вночі гуляти.
-
В Австралії кожен кущ несе потенційну небезпеку . Все навколо або отруйне або хоче тебе зжерти
-
Повертаємось до « у манітобі нема отруйних гадів , і нічого не хоче тебе вбити окрім бомжів та гусей»
-
Стереотипи. Це здебільшого не правда.
-
Це де таке щастя? Район маю наувазі
-
welcome to winnipeg baby
-
Дичина (((
-
поло парк
-
Crime Victimisation, Australia In 2021-22: 386,000 persons (1.9%) experienced physical assault. 441,900 persons (2.2%) experienced face-to-face threatened assault. 194,100 households (2.0%) experienced break-in. Не бачу нічого "безпечного" в Австраліі, теж грабують б'ють та ще кубомедуза вб'є
-
Ті, хто бідкаються на кримінал у Вінніпезі — дуже вам рекомендую проїхати 700км до Міннеаполіса, і подивитися, що таке справжній кримінал та безлад.
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
22 Jan 2023, 08:02
56489/239308
4 minutes ago