Українська Манітоба
-
там повно місця, де можна прекрасно жити. там дешевше, ніж у Канаді. там можна більше заробити.
-
Для подорожей і нормальної роботи да, але жити💀💀💀
-
Банально можна витрачати менше, а заробляти більше. Ну і клімат будь-який на вибір.
-
Отож 😎
-
І бути нелегалом?
-
Так гуляйте. Ви мабуть ще не в Канаді? За рік часто бачу ці висери яка погана Канада і як гарно де не де інше. Кожен вибирає для себе сам. Але скажу, що мені і в Україні ще до війни, гуляти по району вночі то був той ще екстрім. Наркомани та гопніки. Так, що я до цього бомонду в Вініпезі швидко звикла 😆
-
До речі, район поло парка вважається небезпечним, в мене колега там живе, їм на парковці постійно комусь вікна вибивають в машинах, в нього з березня було вже десь 5 випадків
-
В мене дома в Одесі, постійно машинам колеса знімали, та номерні знаки, щоб потім шантажувати прийшлих), так що для мене тут норм в Вінніпезі
-
В мене так само було і в Україні на районі 😆 А ще наркомани під вікнами постійно свої закладки ховали/шукали, сусід зверху мав дві ходки. Ще й барига жив в сусідньому будинку. 😆
-
Ви порівнюйте столицю штату, а не малі міста.
-
Айдахо, Бойсі ціна за +- норм будинок 150К баксів, якщо поторгуватися
-
Хаха. Яка ціна на нерухомість? Ви подивіться галімий Фарго, там ціна за будинок вища, ніж у Вінні.
-
Тим більше, що канадська страховка хоч і безкоштовна, але не врятує тебе, якщо є якась невідкладна проблема. Або чекаєш, або платиш шалені гроші.
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Податки менші, зарплати вищі, ціна на нерухомість менша, ціна на життя менша.
-
Міф. Добрі райони дуже дорогі, школи дорогі, мед страховка дуже дорога. Щоб нормально себе почувати у США, потрібно мати зарплату $150К на сім'ю з 3 осіб.
-
навіщо приватна? немає гарних звичайних?
-
Я не знаю, чи ви колись були в США, я там часто буваю по роботі. Тому знаю, що пишу. Особливо у південних штатах ціни на нерухомість високі. У містах США ціна на нерухомість також є прив'язка до приватних шкіл, які коштують 20-30К на рік
-
У Брендоні ціни на житло думаєте нижчі, ніж у маленькому містечку Айдахо? Тим більше, що Айдахо це ще не найгірший штат
-
То й то. Порівняйте Вінніпег і Мінніаполіс чи Атланту.
22 Jan 2023, 08:02
56512/238743
15 minutes ago